Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbeast.gr] Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση με μαθητές
#1
Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 15χρονος μαθητής καθώς αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση του Αστικού ΚΤΕΛ στα Τρίκαλα.

Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή, ενώ από θαύμα δεν είχαμε άλλους τραυματισμούς, όχι μόνο του οδηγού, αλλά και των παιδιών που τέτοια ώρα περνάνε από το σημείο για να πάνε για μάθημα στο 5ο Γυμνάσιο-Λύκειο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, στο σημείο έσπευσαν άντρες της τροχαίας για να καταγράψουν τις ζημιές και τα αίτια του ατυχήματος, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σχεδόν αμέσως.
Απάντηση
#2
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λάρισας 15χρονος μαθητής από τα Τρίκαλα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε στάση του αστικού ΚΤΕΛ.

Η ώρα ήταν 8.00 χθες το πρωί, όταν δεκάδες μαθητές του 5ου Γυμνασίου - Λυκείου Τρικάλων περνούσαν από το σημείο για να πάνε στο σχολείο. Ξαφνικά κι ενώ βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου, στην οδό Καλαμπάκας, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε στη στάση. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ έντρομοι περαστικοί είδαν τον 15χρονο να βρίσκεται αιμόφυρτος κάτω από τις ρόδες του οχήματος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον μαθητή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί έσπευσαν, σε κατάσταση σοκ, και οι γονείς του που ενημερώθηκαν για το ατύχημα και ζητούσαν να μάθουν για την τύχη του παιδιού τους. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί ο μαθητής στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά και για να σώσουν το πόδι του. Τελικά ο 15χρονος, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού έως το γόνατο, ενώ τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή του.

Στο σημείο του ατυχήματος μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, φαίνεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκαν κι άλλοι μαθητές που εκείνη την ώρα περνούν από το σημείο για να πάνε για μάθημα, αλλά και πολίτες που περίμεναν στη στάση των αστικών λεωφορείων. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)