Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Η Έρευνα] Τρίκαλα: Ξεκινά η μελέτη για ποδηλατοδρόμους
#1
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ένταξης στο ΕΣΠΑ του Μύλου Ματσόπουλου και των παλιών φυλακών, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ενταθούν οι υπηρεσίες μας για να ξεκινήσουν τη μελέτη για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων.

Αυτά ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής στο θέμα των ποδηλατοδρόμων στην πόλη των Τρικάλων.

Δίκτυο
Καταρχήν, διευκρίνισε, θέλουμε να κάνουμε ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων υπό τη μορφή «σταυρού» ο οποίος θα ξεκινάει από το σταθμό του ΟΣΕ και θα φτάνει μέχρι την περιοχή της Μπάρας και ο άλλος ο κάθετος θα είναι παράλληλα προς το Ληθαίο. Θα προσπαθήσουμε, πρόσθεσε, να εντάξουμε το έργο αυτό στο ΕΣΠΑ καθώς φαίνεται ότι ανοίγουν ορισμένοι δίαυλοι για τους ποδηλατοδρόμους. Και άλλη μια προοπτική, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η δημιουργία ενός ακόμη ποδηλατοδρόμου μέχρι το Πλατανόδασος του Μπάτζιου, και εφόσον καταστεί εφικτό τότε το έργο και ενταχθεί στο Leader τότε να το συνδέσουμε και με αυτό στη Φωτάδα.

Σύνδεση
Αυτό, ανέφερε ακόμα ο κ.Λάππας, σε μια πρώτη φάση ώστε να μπορέσει να υπάρξει μια σύνδεση ανάμεσα στην πόλη και την περιφέρεια και του χρόνου να κάνουμε αντίστοιχες παρεμβάσεις ακτινωτές προς όλες τις μεριές του Δήμου ώστε να αποκτήσει και η περιφέρεια σύνδεση με την πόλη μέσα από μια μορφή κίνησης η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον και πολύ υγιεινή για τον άνθρωπο όπως είναι το ποδήλατο.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Η Έρευνα] Τρίκαλα: μελέτη από το Αστικό ΚΤΕΛ για εύρυθμη λειτουργία της πόλης Konstantinos MercedesBenz 0 1.666 15-11-2011, 05:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Η Έρευνα] Τρίκαλα: vέο ΔΣ για τους ιδιοκτήτες υπεραστικών λεωφορείων Konstantinos MercedesBenz 0 1.753 11-11-2011, 10:16 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)