Αξιολόγηση Θέματος:
  • 19 Ψήφοι - 3.42 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] ΟΑΣΑ: Καταργούνται οι γραμμές εξπρές Ε1, Ε7, Ε16
#1
Αναστέλλεται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών εξπρές Ε1 (Πειραιάς-Βούλα), Ε7 (Κάνιγγος-Κηφισιά) και Ε16 (Πλ. Κουμουνδούρου-Ελευσίνα), λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης.

Οι επιβάτες των γραμμών αυτών θα εξυπηρετούνται κυρίως με τις γραμμές Α1 Πειραιάς-Βούλα, Β1 Πειραιάς- Άνω Γλυφάδα, Α7 Κάνιγγος-Κηφισιά-Ν. Ερυθραία και Β7 Κάνιγγος-Κηφισιά-Ν. Κηφισιά, Β16 Πλ. Κουμουνδούρου-Ελευσίνα (μ. Λ. Αθηνών) και Ε63 Πλ. Κουμουνδούρου- Μάνδρα αντίστοιχα, που πραγματοποιούν την ίδια ακριβώς διαδρομή με αυτές καθώς και με τις υπόλοιπες συγκοινωνιακές γραμμές που διέρχονται από τους οδικούς άξονες Ακτή Ξαβερίου-Εθν. Μακαρίου-Λ. Ποσειδώνος, Λ. Κηφισίας-Βας. Σοφίας, Λ. Αθηνών αντίστοιχα.
Απάντηση
#2
Στον ιστότοπο της ΕΘΕΛ η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Η Ε.ΘΕ.Λ. Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό της κοινό οτι προσωρινά αναστέλλεται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών Ε-16 Πλατεία Κουμουνδούρου - Ελευσίνα Express, E1 Πειραιάς - Βούλα Express, Ε7 Κάννιγος - Κηφισσιά Express.

Βέβαια, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Απάντηση
#3
Το Ε7, όποτε το είχα χρησιμοποιήσει δεν ήταν και άδειο. Όσον αφορά το Ε16 θα μπορούσε να αλλάξει αφετηρία και να φεύγει από Αιγάλω και όχι Κουμουνδούρου, σίγουρα όμως να μην καταργηθεί! Το Ε1 δεν έχω γνώμη.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#4
Με το Ε1 ειναι αναμηκτα γιατι την μια το εβλεπες γεματο και την αλλη αδειο. Ετσι το πετυχαινα.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)