Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[News247] Μετεξεταστέο το 45% των Ελλήνων στη χρήση internet
#1
To 45% των Ελλήνων από 16 έως 74 ετών δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το internet. Στην τρίτη... από το τέλος θέση μεταξύ των χωρών μελών της ΕΕ η Ελλάδα. Μόλις τα μισά νοικοκυριά είχαν σύνδεση internet το 2011

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Eurostat, ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους δηλώνει πως δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το διαδίκτυο.

Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Σουηδία και Δανία είναι οι χώρες με το 90% των νοικοκυριών τους να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

Στην τελευταία θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ρουμανία (31%), λίγο πιο πάνω η Βουλγαρία (40%) και αμέσως πιο πάνω η Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η Eurostat, το ψηφιακό χάσμα που χωρίζει τον ευρωπαϊκό βορρά από τον φτωχότερο νότο διατηρείται, παρόλο που το ποσοστό των συνδεδεμένων ευρωπαϊκών νοικοκυριών αυξήθηκε από το 49% το 2006 στο 73% το 2011.

Συγκριτικά με τη μέση χώρα της ΕΕ, η Ελλάδα έχει χάσει μια πενταετία όσον αφορά τη διείσδυση του διαδικτύου.

Όσον αφορά τις ευρυζωνικές συνδέσεις, η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι πολύ κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 68%, αφού μόνο το 45% των ελληνικών νοικοκυριών χρησιμοποιούν σήμερα συνδέσεις DSL.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Ίσωα θα πρέπει πρώτα να κάνουμε μερικά μαθήματα πολιτισμού και να μάθουμε την ελληνική γλώσσα πριν πιάσουμε τα πληκτρολόγια.

Η κατάσταση που έχει φτάσει το ελληνικό ίντερνετ είναι κάτω απ τον πάτο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)