Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: Τρόμος στις πιάτσες των ταξί από τους ληστές με το… κοστούμι !
#1
Δυο τα θύματα τους μέχρι σήμερα

Μεροκάματο του τρόμου για τους ιδιοκτήτες ταξί στην Πάτρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο συνάδελφοι τους το τελευταίο διάστημα έπεσαν θύματα ληστών, που προσποιούμενοι τους πελάτες τους οδήγησαν προς την περιοχή του Άνω Σουλίου και με την απειλή μαχαιριού, τους λήστεψαν παίρνοντας τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ταξί που έπεσαν θύματα, πρόκειται για δυο καλοντυμένους άντρες όχι μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι μπήκαν στο ταξί από το κέντρο της πόλης και σε όλη την διαδρομή τίποτα δεν έδειχνε τις προθέσεις τους.

Μάλιστα φρόντισαν κατά την διάρκεια της ληστείας ,να έχουν ζητήσει να σταματήσει η… κούρσα σε σημείο που έχει χωράφια, μέσα από τα οποία διέφυγαν πεζοί με τα χρήματα.

Νίκος Ξανάλατος
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ακρίτας] Βελτίωση στις «πιάτσες» ζητούν από τον δήμο Ξάνθης οι οδηγοί ταξί Konstantinos MercedesBenz 0 1.505 25-02-2012, 11:05 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [NewsIt] Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε έναν από τους ληστές της μισθοδοσίας των ΚΤΕΛ! Cmaniac 0 1.847 19-05-2011, 11:08 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)