Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SerresLife.gr] Σέρρες: «Πράσινο φως» για τη μεταφορά του νέου ΚΤΕΛ
#1
Παύλος Μυστακίδης: «Να διασφαλίσουμε όσο δυνατόν ασφαλέστερη την πρόσβαση των πεζών στην οδό».

Θέμα χρόνου η μεταφορά του ΚΤΕΛ στην οδό Απαμίας σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή.

Στην κατασκευή πεζόδρομου παράλληλα με την οδό Απαμίας προχώρησαν από την περασμένη Δευτέρα οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών. Το έργο αναμένεται να βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την προσβασιμότητα των πεζών στο νέο ΚΤΕΛ, προστατεύοντας τους παράλληλα από την αυξημένη οδική συγκοινωνία την οποία αναμένεται να φιλοξενεί σε καθημερινή βάση η οδός, λαμβάνοντας παράλληλα υπ όψη την στενότητα του δρόμου.

Για την πορεία των έργων μας μίλησε ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Παύλος Μυστακίδης: «Εδώ και τρεις ημέρες τα μηχανήματα του Δήμου έχουν μπει σε λωρίδα γης 5-6 μέτρων παράλληλη της Απαμίας. Το κομμάτι γης ήταν γεμάτο με κούτσουρα και ξερόχορτα και ανήκε σε όμορους συνιδιοκτήτες με τους οποίους ήρθαμε σε διακανονισμό, με τις εργασίες να συνεχίζονται κανονικά. Δεν κατέστη δυνατό να το ασφαλτοστρώσουμε, ώστε να πλατύνουμε την Απαμίας και έτσι αποφασίσαμε να μετατρέψουμε σε πεζόδρομο για να είναι όσο το δυνατότερο προσβάσιμο το νέο ΚΤΕΛ στους πεζούς».

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη λειτουργίας ο κ. Μυστακίδης πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών στην διοίκηση του ΚΤΕΛ: «Όλες οι εργασίες από την πλευρά του Δήμου έχουν ολοκληρωθεί. Το ζήτημα φωτισμού το οποίο υπολειπόταν στην περιοχή έχει σχεδόν διευθετηθεί. Όλα πλέον είναι στο χέρι του Δήμου. Πιστεύω πως το νέο ΚΤΕΛ θα παραδοθεί σύντομα στο κοινό».

Την ετοιμότητα του για την λειτουργία του νέου πρακτορείου μας εξέφρασε και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σερρών κ. Γιαννακόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι όσον αφορά το νέο πρακτορείο απομένει πλέον το «πράσινο φως» από τον Δήμο».

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Serreslife.gr] Νέα γραμμή - δρομολόγιο του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών GeorgIrisbus 0 1.522 15-10-2011, 11:27 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)