Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Έβδόμη] Καβάλα: Επικίνδυνα "παιχνίδια" με στόχο τα αστικά λεωφορεία
#1
Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν σε αστικό λεωφορείο της γραμμής του Βύρωνα, την στιγμή που περνούσε κάτω από το δασάκι των Πεντακοσίων, οδηγός και επιβάτες άκουσαν έναν δυνατό κρότο. Όπως ήταν φυσικό ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και διαπίστωσε πως κάποιος ή κάποιοι πέταξαν στο λεωφορείο νεράντζια! Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενημέρωσε τον σταθμάρχη του αστικού ΚΤΕΛ και την αστυνομία, αλλά η ομάδα ΔΙΑΣ που βρέθηκε στην περιοχή δεν βρήκε κανέναν.

Όλοι μιλούν για κάποιους νεαρούς που κάνουν ανόητα αστεία. Όμως μιλώντας χθες το πρωί με άλλους οδηγούς λεωφορείων, διαπιστώσαμε πως δεν ήταν η πρώτη φορά. Πολλές φορές ακόμη από ψηλά σημεία σε διάφορες συνοικίες της Καβάλας, ρίχνουν διάφορα αντικείμενα στα διερχόμενα λεωφορεία. Πέτρες, νεράντζια, αυγά και άλλα, πολλές φορές προσγειώθηκαν πάνω σε αστικά λεωφορεία. Μάλιστα ένα αυγό μια φορά πέρασε από ανοιχτό παράθυρο του λεωφορείου και έσπασε στο εσωτερικό του τρομάζοντας τον κόσμο. Ακόμη είναι αδύνατον σε έναν οδηγό να  ξεχάσει την περίπτωση που κάποιοι νεαροί με φυσοκάλαμο πέταξαν ένα αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο πέρασε στο εσωτερικό του λεωφορείου από παράθυρο και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφριά μια επιβάτισσα.

Άλλος οδηγός ταράχτηκε όταν ξαφνικά ένα μπαλόνι γεμάτο νερό προσγειώθηκε με δύναμη στο παρμπρίζ του λεωφορείου του, περνώντας την Πυροσβεστική και ανεβαίνοντας προς της Αγία Παρασκευή. Ήταν τόση η ταραχή του που όπως μας είπε παρ’ ολίγον να χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου τους. Αυτό είναι φυσικά και το κυριότερο, εκτός από τις ζημιές που μπορεί να πάθει το αυτοκίνητο. Η ταραχή του οδηγού μπορεί στιγμιαία να του αποσπάσει την προσοχή και να υπάρξει κάποιο άσχημο αποτέλεσμα. Καλή η πλάκα και τα αστεία αλλά όλα έχουν ένα όριο. Ευτυχώς στο προχθεσινό συμβάν δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα μια και ο οδηγός δεν έχασε την ψυχραιμία τους αλλά ούτε και στο λεωφορείο σημειώθηκε κάποια ζημιά, εκτός ίσως από τον χυμό από τα νεράντζια.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Εβδόμη] Καβάλα: Πρόβλημα από τη μειωμένη κίνηση αντιμετωπίζουν τα αστικά λεωφορεία GeorgIrisbus 0 1.674 16-11-2011, 01:25 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)