Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SportDog] Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν σήμερα το απόγευμα
#1
Σε "αστακό" μετατρέπεται σήμερα το κέντρο της Αθήνας με αφορμή την τρίτη επέτειο από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί στη μία το μεσημέρι στα Προπύλαια από φοιτητές και στις 6 το απόγευμα από αντιεξουσιαστές, θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο, για λόγους ασφαλείας.

Μετά από εντολή της αστυνομίας ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο θα κλείσει στις 5 το απόγευμα και στο Σύνταγμα στις 6.

Πηγή: newsbeast.gr
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:45 η πορεία των αντιεξουσιαστών και των αριστερών οργανώσεων για την επέτειο των τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και κατευθύνονται προς τη Βουλή.

Η κυκλοφορία δεν επιτρέπεται στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, βασ. Αμαλίας από Ξενοφώντος, βασ. Σοφίας από Σέκερη, Πατησίων από Χαλκοκονδύλη και Πειραιώς από Κολωνού.

Επιπλέον, λόγω των συγκεντρώσεων, ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο έκλεισε στις 17:00, ενώ ο σταθμός στο Σύνταγμα στις 18:00.

Το μεσημέρι, το κέντρο της πόλης μετατράπηκε για άλλη μια φορά σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και δυνάμεις των ΜΑΤ, μετά το τέλος της πορείας μνήμης μαθητών και φοιτητών. Οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης άνοιξαν λίγο μετά τις 15.00, ωστόσο, λόγω της συγκέντρωσης στα Προπύλαια έκλεισαν και πάλι.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Τα Νέα] Κλείνουν το απόγευμα τρεις σταθμοί του Μετρό GeorgIrisbus 0 1.722 29-02-2012, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [In.gr] Κλείνουν στις 6 το απόγευμα οι σταθμοί του Μετρό «Ευαγγελισμός» - «Σύνταγμα» GeorgIrisbus 2 3.112 06-02-2012, 06:16 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Newsbeast.gr] Κλείνουν σταθμοί του μετρό λόγω Πολυτεχνείου GeorgIrisbus 0 1.741 17-11-2011, 12:20 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)