Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Capital.gr] Επιδιώκουν να κολλήσουν AIDS για να εισπράττουν το επίδομα!
#1
Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του ιού HIV/AIDS παρατηρήθηκε φέτος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, τα περιστατικά αυξήθηκαν κατά 50% σε σύγκριση με πέρυσι. Το 63% της αύξησης οφείλεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών, ενώ ειδικά στους τοξικομανείς τα κρούσματα του ιού αυξήθηκαν το 2011 κατά 1200%!

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς, υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς που επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό προκειμένου να εισπράττουν το μηνιαίο επίδομα των 700 ευρώ που δικαιούνται οι οροθετικοί!

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, η νόσος «θερίζει» τους άνδρες που συνευρίσκονται με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες χωρίς να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Ο κ. Λοβέρδος έκανε έκκληση στους άνδρες να μην προτιμούν την αδήλωτη πορνεία ώστε να μη μεταφέρουν επικίνδυνα νοσήματα στο σπίτι και στην οικογένειά τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα, μόνο στο λεκανοπέδιο, λειτουργούν παράνομα 600 οίκοι ανοχής.

Η συνέντευξη του υπουργού Υγείας δόθηκε με αφορμή το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το AIDS που ξεκινά τις εργασίες του στις 25 Νοέμβριου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα διαρκέσει τρεις μέρες.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)