Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The best] Και για επιβάτες πλέον η γραμμή Κόρινθος - Πάτρα - Κατάνια - Γένοβα
#1
Από σήμερα, η γραμμή Κόρινθος - Πάτρα - Κατάνια - Γένοβα του Ομίλου Grimaldi, η οποία μέχρι τώρα εξυπηρετούσε μόνο τις εμπορευματικές μεταφορές, επεκτείνεται και στην εξυπηρέτηση των επιβατών. Η γραμμή αυτή θα εξυπηρετείται, σε εβδομαδιαία βάση, από το Ε/Γ-Ο/Γ “Κατάνια”, το οποίο θα αντικαταστήσει το M/V “Eurocargo Napoli”.

Το Ε/Γ-Ο/Γ “Κατάνια” θα αναχωρεί από Κόρινθο κάθε Τρίτη στις 17:00 και, μετά από ελλιμενισμό στην Πάτρα, θα αναχωρεί στις 23:30 με προορισμό την Κατάνια. Το πλοίο έχει προγραμματιστεί να φτάνει στο λιμάνι της Σικελίας κάθε Τετάρτη στις 20:30, από όπου θα να αναχωρεί, την ίδια ημέρα στις 24:00 για τη Γένοβα, στην οποία αναμένεται να καταπλέει κάθε Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι.

Κάθε Παρασκευή το Ε/Γ-Ο/Γ “Κατάνια” θα αναχωρεί από το λιμάνι της Γένοβας στις 23:00, με προορισμό την Κατάνια, στην οποία θα φτάνει την Κυριακή στις 9:00 το πρωί. Από την Κατάνια το πλοίο θα αποπλέει και πάλι την ίδια μέρα στις 13:00 και θα φθάνει στην Κόρινθο τη Δευτέρα στις 16:00.
Απάντηση
#2
εεε απο κορινθο δεν νομιζω να μπει και κανενας..να κανει 6 ωρες για Πατρα μαζι με την αναχωρηση??
Απάντηση
#3
Αν δεν βιαζεσαι κερδιζεις απο αποψη ταλαιπωριας, η Κορινθου Πατρων δεν ειναι η πιο ξεκουραστη διαδρομη...
Απάντηση
#4
και παλι και σε αυτα τα χαλια που ειναι τωρα ο δρομος βαρια 1 και 40 λεπτα κανεις και καποιος που ενδιαφερεται για Ιταλια πιστευω πως θα προτιμησει να παει με τις αλλες εταιρειες που βρισκονται στην Πατρα...θα δειξει τις επομενες εβδομαδες!!
Απάντηση
#5
Στο ξαναλεω, δεν ειναι θεμα χρονου, ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ δεν υπαρχει λογος να κανεις οδικως τη διαδρομη. Το καραβι σε κουβαλαει στην καμπινα σου.
Απάντηση
#6
υπαρχει ανθρωπος που να θελει να ταξιδεψει εστω και για διακοπες και να κανει κορινθο πατρα 6ΩΡΕΣ!!!μαλλον ο σκοπος του ειναι τοτε ειναι να βρισκεται μεσα στο καραβι και οχι στην Ιταλια...
Απάντηση
#7
Εκεί που έχει πάει η βενζίνη αν δεν βιάζεσαι η διαφορά του εισητηρίου στο καράβι μεταξύ των διαδρομών Πάτρα-Γένοβα και Κόρινθος-Γένοβα είναι μικρότερη απο το κόστος βενζίνης για την απόσταση Πάτρα-Κόρινθος
Απάντηση
#8
139χλμ ειναι ακριβως ποσο θα καψει δεν παει και στην αλλη ακρη...30 ευρω μαζι με τα διοδια!!
Απάντηση
#9
Η πλειοψηφια των ταξιδιωτων ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ τοσο να φτασει στον προορισμο της. Διαφορετικα δεν θα επαιρνε ουτε αυτοκινητο, ουτε καραβι, θα επαιρνε αεροπλανο. Ηδη το Catania εχει κρατησεις για ευρωπαϊκα τουριστικα λεωφορεια και πολλα ακομη εχουν ζητησει προσφορες... Δεν ειναι ουτε θεμα χρονου, ουτε θεμα κοστους, ειναι θεμα ανεσης. Και δεν συγκρινεται βεβαια σε τιποτα με το αυτοκινητο ειτε ειναι ΙΧ, ειτε λεωφορειο.
Απάντηση
#10
Τις θερμές του ευχές για καλά, ήρεμα και ασφαλή ταξίδια μετέφερε εκ μέρους του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε, αλλά και του ιδίου προσωπικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Ε κ. Κώστας Πλατυκώστας στον πλοίαρχο αλλά και το πλήρωμα του επιβατικού πλοίου “Κατάνια¨ που απέπλευσε χθες στις 12 το βράδυ από το λιμάνι της Πάτρας, εγκαινιάζοντας έτσι την σύνδεση του λιμανιού πόλης μας με την Κατάνια της Σικελίας και την Γένοβα.

Ο κ. Πλατυκώστας συνοδευόμενος από τον ναυτιλιακό πράκτορα και αντιπρόσωπο της MINOAN LINES στην Πάτρα κ. Αντώνη Κουνάβη, κατά την υποδοχή του πλοίου “Κατάνια” στο λιμάνι αντάλλαξε δώρα με τον πλοίαρχο και τους αξιωματικούς του πλοίου.

Το πλοίο “Κατάνια” που ανήκει στον όμιλο GRIMALDI, η οποία ελέγχει στην χώρα μας την ακτοπλοϊκή εταιρεία MINOAN LINES, είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στις 5 το απόγευμα από το λιμάνι της Κορίνθου.

Να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή Κόρινθος - Πάτρα - Κατάνια - Γένοβα, μέχρι και σήμερα ήταν εμπορευματική ωστόσο μετά από απόφαση του ομίλου GRIMALDI μετατράπηκε και σε επιβατική προκειμένου να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των πελατών - επιβατών της και για τις περιοχές της Σικελίας.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)