Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 3.3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες - Γενικες αποψεις
#7
Αν και το νόημα αυτού του post είναι διπλό, θα έλεγα οτι το μεγαλύτερο μέρος του ταιριάζει σε αυτό το θέμα.

Πρόκειται για κάποιες επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει από τις κάμερες που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά από το 2006 έως σήμερα και βάζουν σε μία τάξη ορισμένα πράγματα τα οποία έχω περιγράψει πιό πάνω. Αυτές οι επιλογές εμπεριέχονται σε ένα αρχείο το οποίο είναι online και είναι ταξινομημένες κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η αλήθεια είναι οτι οι μονάδες διαφέρουν λίγο σε σχέση με το προηγούμενο πόστ, αλλά το γενικό νόημα παραμένει ίδιο. Όσο μεγαλύτερη η πυκνότητα τόσο χειρότερα. Ειδικότερα, όσο η πυκνότητα μεγαλώνει, τα πράγματα στον πυρήνα της κάμερας (τον αισθητήρα) γίνονται όλο και πιό στριμωγμένα, άρα και το χειρότερο το αποτέλεσμα. Όταν λοιπόν το νούμερο της πυκνότητας φτάσει το 5 και επάνω, τότε η κάμερα δεν είναι ικανή να βγάλει φωτογραφίες, τουλάχιστον κατ'εμέ. Φυσικά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα της φωτογραφίας (συμπεριλαμβανόμενου και του φωτογράφου Wink ), αλλά ξεκινώντας από τα θεμέλια.. χτίζεις σπίτι. Smile

Για σύγκριση, έχω περάσει και τις κάμερες όλων των χρηστών που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στην ιστοσελίδα.

Για πρώτη φορά εδώ και καιρό και σε συμφωνία με τον νέο κανονισμό ανεβάσματος φωτογραφιών περιλαμβάνω και κάποια κινητά απ' τα οποία θα δεχόμαστε φωτογραφίες. Τα κινητά αυτά είναι επιλεγμένα και οι φωτογραφίες τους που ανεβαίνουν θα εξετάζονται πάντα. Οποιοδήποτε άλλο κινητό που δεν περιλάμβάνεται στη λίστα αποκλείεται από το ανέβασμα. Εάν δοκιμάσει κάποιος να ανεβάσει από άλλο κινητό, τότε θα το θεωρήσουμε κουτοπονηριά και θα οδηγήσει σε ποινή τον χρήστη. Φυσικά όλα αυτά αναφέρονται για την κλειστή gallery της ιστοσελίδας.

Το αρχείο θα το βρείτε εδώ.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες - Γενικες αποψεις - από Cmaniac - 13-03-2012, 01:05 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)