Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Eviaportal.gr] 12.000 ευρώ για βελτίωση των δρόμων της Κύμης
#1
Συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2011 και κατόπιν εισηγήσεων του Προέδρου απεφάσισε να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, τα παρακάτω θέματα:

1.Την ενεργοποίηση των κωδικών για τα αντίστοιχα έργα που προβλέπονται στο τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Κοινότητας για το 2011, όπως παρακάτω:
α.Πλακοστρώσεις Δρόμων Κύμης, ύψους 12.000,00 ευρώ.
β.Βελτιώσεις αγροτικής οδοποιίας Δ.Κ.Κύμης, ύψους 7.000,00 ευρώ.
γ.Εκσκαφές- Άρσεις καταπτώσεων Δ.Κ.Κύμης, ύψους 6.000,00 ευρώ

2.Την υποβολή αιτήματος για την διάθεση ενός υπαλλήλου, με αποκλειστικό αντικείμενο εργασίας την υλοποίηση των προβλεπομένων, από τον κανονισμό περί Δημοτικών Νεκροταφείων.

3.Την υποβολή πρότασης για την απαγόρευση διέλευσης από την αρχή της οδού Κ. Βάμβα (Μαργωμένου ), Ε. & Δ Γαλάνη και Ταξιαρχών μέχρι την διασταύρωση με την οδό Πολυτεχνείου (κεντρική αρτηρία Κύμης), όπως παρακάτω:
α. φορτηγών μεταφοράς οικοδομικών υλικών πάσης φύσεως και βοθρολυμάτων καθ' όλη την διάρκεια του 24ώρου.
β. φορτηγών μεταφοράς προϊόντων εξοπλισμού καταστημάτων και εμπορευμάτων πάσης φύσεως από 09.00 έως 15.00.
γ. λεωφορείων του ΚΤΕΛ, εκτός αυτών που επιστρέφουν από Οξύλιθο, Πλατάνα και Παραλία, όλο το 24ωρο.

4.Την διάθεση χώρου εκφόρτωσης προϊόντων εμπρός από το Σούπερ Μάρκετ "PROTON" επί της οδού Ε. & Δ. Γαλάνη και επί της οδού Ν. Βογιατζή, καθώς και στο κατάστημα Αν. Καμπούρη επί της οδού Ε. & Δ. Γαλάνη.

Οι χώροι αυτοί διατίθενται για στάθμευση οχημάτων μεταφοράς προϊόντων και όχι στάθμευσης οχημάτων πελατών ή ιδιοκτητών και υπαλλήλων, με μέριμνα των καταστημάτων και για τις ώρες πριν την 09.00 και μετά τις 15.00.

5.Ενημερώθηκε το Συμβούλιο από τον Πρόεδρο για θέματα της αρμοδιότητάς του και από τον Αντιδήμαρχο κ. Παππά Βασίλειο για τους δρόμους που μετά από αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας, θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις ή τσιμεντοστρώσεις.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)