Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LTCNews] Ιαπωνία: δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια προς τη χώρα
#1
Αεροπορικά ταξίδια με προορισμό την Ιαπωνία “επιδοτεί” η ιαπωνική κυβέρνηση προσφέροντας 10.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε ξένους τουρίστες, σε μια προσπάθεια να δώσει ώθηση στον τουρισμό της μετά τον αντίκτυπο που είχε η τραγωδία στη Φουκουσίμα.

Τα εισιτήρια δίνονται σε ενδιαφερόμενους οι οποίοι θα συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους στο Ίντερνετ, στις οποίες θα αναγράφουν την περιοχή την οποία επιθυμούν να επισκεφθούν.

Ως μοναδικό αντάλλαγμα, όσοι ταξιδέψουν, θα πρέπει να δημοσιεύσουν τις ταξιδιωτικές τους εντυπώσεις στο Ίντερνετ.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων, η οποία θα τεθεί προς έγκριση από την κυβέρνηση, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Ο τουρισμός της Ιαπωνίας, κατά τους μήνες μετά το μεγάλο σεισμό, το τσουνάμι και την καταστροφή στην Φουκουσίμα, έπεσε στο μισό, βάσει των αφίξεων.

Η ιαπωνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι η χώρα είναι ασφαλής με εξαίρεση τις περιοχές που βρίσκονται πολύ κοντά στον πυρηνικό σταθμό.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [LTCNews] Προς νέο αεροδρόμιο το Λονδίνο λόγω υπερφόρτωσης Χίθροου Konstantinos MercedesBenz 0 1.812 01-09-2011, 05:49 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)