Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Ο δρόμος της λάσπης
#1
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.th.jpg]Φωτογραφίες από τις καταστροφές στην Εγνατία οδό

Οχτώ ώρες χρειάστηκαν για να αποκατασταθεί χτες η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, μεταξύ των κόμβων Βαγιοχωρίου και Ρεντίνας, που πλημμύρισαν από νερά της βροχής και σωρούς από πέτρες, κλαδιά και χώματα.

Εκατοντάδες διερχόμενοι οδηγοί σχημάτισαν από τις 8.30 το πρωί ουρές χιλιομέτρων και στις δυο κατευθύνσεις-προς Καβάλα και προς Θεσσαλονίκη-και εγκλωβίστηκαν για περισσότερες από τρεις ώρες.

Ενα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, η κυκλοφορία διακόπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες αυτοκίνητα και να ακινητοποιηθούν. Επικράτησε χαώδης κατάσταση, παρά το γεγονός ότι η κινητοποίηση των συνεργείων της «Εγνατία Οδός ΑΕ» ήταν άμεση.

Επί περίπου δυο ώρες καθάριζαν το ρεύμα προς την Καβάλα, το οποίο δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία στις 10.30 το πρωί και ακολούθησε ο καθαρισμός του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη, όμως τα πράγματα εκεί ήταν πολύ πιο δύσκολα.

«Ουσιαστικά το πρόβλημα υπήρξε ανάμεσα στους κόμβους Βαγιοχωρίου και Ρεντίνας. Κατέρρευσε ένα στηθαίο από τον επαρχιακό δρόμο και παρασύρθηκε από το ρέμα στο ''τεχνικό'' της Εγνατίας. Έφραξε την είσοδό του, μειώνοντας την παροχετευτικότητα και συσσωρεύτηκαν εκεί πέτρες, χώματα, κλαδιά και άλλα φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος από νερά και φερτές ύλες και να κλείσει σε εκείνο το σημείο» είπε στον Αγγελιοφόρο ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ» Τάσος Μουρατίδης.

[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg][Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg][Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
[Εικόνα: egnatiaodosergaapokatas.jpg]
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)