Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρόοδος] Ρόδος: μηνύσεις από τους ταξιτζήδες για τα ανοιχτά λεωφορεία
#1
Σε αναφορά προς το υπουργείο Πολιτισμού για τα δύο τουριστικά λεωφορεία «ανοικτού τύπου» προχώρησε το σωματείο ιδιοκτητών ταξί της περιοχής μας ζητώντας διευκρινίσεις για τους λόγους που τους χορηγήθηκε άδεια να εκτελούν ενδιάμεσες στάσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη Ρόδο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες και το δεύτερο τουριστικό λεωφορείο το οποίο θα εκτελεί το ίδιο δρομολόγιο και τις ίδιες ενδιάμεσες στάσεις με αυτό του επιχειρηματία Σάββα Σαή το οποίο δρομολογήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα. «Θέλουμε να μάθουμε με ποιο σκεπτικό δόθηκε η άδεια για ενδιάμεσες στάσεις. Η απόφαση του υπουργείου αναφέρει για εκτέλεση στάσεων σε αρχαιολογικούς χώρους αλλά εκεί που σταματάει το τουριστικό λεωφορείο μόνο αρχαιολογικοί χώροι δεν είναι. Κάνει στάσεις στην Ακαντιά, στο λιμάνι, έξω από ξενοδοχεία, ενώ αυτό απαγορεύεται».

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζηγεωργίου μετά την απάντηση του υπουργείου θα ακολουθήσουν προσφυγές στη δικαιοσύνη και μηνύσεις για την ακύρωση των αποφάσεων του υπουργείου και τα για τα δύο λεωφορεία ανοικτού τύπου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τη δικαστική οδό κατά της εκτέλεσης ενδιάμεσων στάσεων από τα δύο τουριστικά λεωφορεία έχει ακολουθήσει και η κοινωφελής επιχείρηση συγκοινωνιών ΡΟΔΑ.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Βρέθηκα στη Ρόδο φέτος το καλοκαίρι και έτυχε να χρησιμοποιήσω ταξί. Όταν συναντήσαμε το διώροφο και έκανα ένα σχόλιο για το λεωφορείο, ο ταξίτζης εξέφρασε τη δυσφορία του για το συγκεκριμένο λεωφορείο.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρόοδος] Ρόδος: Διαμάχη μεταξύ ταξιτζήδων - ανοικτού λεωφορείου Konstantinos MercedesBenz 0 1.808 08-05-2012, 09:20 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)