Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CorfuPress.com] Δ.Κέρκυρας: Τα κυκλοφοριακά μέτρα του Αυγούστου
#1
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Σαν Τζιάκομο την Παρασκευή, με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της Δημοτικής Αστυνομίας, της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας, του Λιμενικού Σώματος, του ΟΛΚΕ, του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την εφαρμογή μέτρων κυκλοφορίας από την 1η Αυγούστου, με σκοπό την εξυπηρέτηση των τουριστών και των μονίμων κατοίκων του νησιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Κέρκυρα,
«αποφασίστηκε όπως:

1. Σε καθημερινή βάση, από 19.00 - 01.00, σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον ΟΛΚΕ εντός του Νέου Λιμένος, θα σταθμεύουν τα αυτοκίνητα που προέρχονται από την Β. Κέρκυρα. Η μεταφορά των επιβατών θα γίνεται με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ προς Σπηλιά και Σαρόκο.

2. Από 19.00 – 24.00 επίσης θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την πλατεία Νέου Φρουρίου (ΝΑΣΚΕ) προς Αγία Σοφία σε καθημερινή βάση, εξαιρουμένων των οχημάτων των μονίμων κατοίκων.

3. Από 19.00 – 24.00 θα απαγορεύεται η είσοδος των οχημάτων προς Πεντοφάναρο.

Των παραπάνω ρυθμίσεων ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα τουριστικά λεωφορεία καθώς και τα ταξί.

Επίσης για τη διευκόλυνση των εισερχομένων προς το κέντρο της πόλης, επί της Εθνικής Αχιλλείου προς Τρία Γεφύρια θα δοθεί άλλη μια λωρίδα στην κυκλοφορία, ώστε να υπάρχει καλύτερη ροή κυκλοφορίας προς την πόλη.

Τέλος, για τους κατοίκους της πόλης και των περιαστικών περιοχών παραχωρείται ο χώρος στάθμευσης στο Παλαιό Νοσοκομείο, στον οποίο μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παρακαλούνται οι δημότες να ανταποκριθούν, γιατί με την συνεργασία όλων μας θα έχουμε επιτυχία στην εφαρμογή των μέτρων κυκλοφορίας, κατά τον μήνα Αύγουστο».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)