Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ΕΡΤ] Παράταση της σύμβασης του Δήμου Κοζάνης με το ΚΤΕΛ Αστικών ΑΕ
#1
Η παράταση της σύμβασης του συγκοινωνιακού έργου μεταξύ του Δήμου Κοζάνης με το ΚΤΕΛ Αστικών ΑΕ, για την παροχή συγκοινωνιακού έργου σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης αποφασίστηκε ομόφωνα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του .

Η εν λόγω σύμβαση αποτελεί συνέχεια των συμβάσεων που ξεκίνησαν το 2002 με το πρόγραμμα Συν- κοινωνία, προσαρμοσμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα, με μείωση των επιδοτούμενων δρομολογίων από 4 σε 2 όπου υπήρχαν και την παραμονή του μοναδικού δρομολογίου όπου υπήρχε σε τοπικά διαμερίσματα όπως η Οινόη και η Πτελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε συζήτηση με τις τοπικές κοινότητες με ομόφωνες αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων με αποτέλεσμα να προχωρήσει η Δημοτική Αρχή στη νέα σύμβαση με στόχο να συνεχιστεί η χρηματοδότηση από τον Δήμο με μειωμένα όμως δρομολόγια σε κάποιες τοπικές κοινότητες -στα χωριά όπου χρηματοδοτούνταν μια γραμμή θα παραμείνει όπως είναι η Φτελιά και η Οινόη- ενώ θα μειωθούν στα μισά τα δρομολόγια όπως στον Άργιλο. "Πρόθεση μας είναι να συνεχιστεί η χρηματοδότηση με την επιδότηση του 30% του εισιτηρίου και την σύμβαση η οποία θα υφίσταται έως το τέλος του 2012", τόνισε η κα Τουμπουλίδου η οποία σημείωσε ακόμα ότι αναζητούνται χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να υπάρξει η δυνατότητα και για τις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κοζάνης στις οποίες θα μπορούν να επιχορηγούνται τα εισητήρια, κάτι που ζητήθηκε και από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδωρίδη.

ΕΡΑ Κοζάνης: Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [ΕΡΤ] Θανατηφόρο στα ΚΤΕΛ Κοζάνης Konstantinos MercedesBenz 0 1.864 27-07-2011, 09:17 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)