Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NaxosNews] Συνεχίζεται το δρομολόγιο Ολυμπιακής Αεροπορίας Σύρου-Αθήνας-Σύρου
#1
Δεκτό έγινε το αίτημα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη, από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να μη διακοπεί η αεροπορική σύνδεση της Σύρου με την Αθήνα. Ο κ. Μαχαιρίδης, ενημερώθηκε από τον υπουργό, Γιάννη Ραγκούση, ότι το δρομολόγιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας Αθήνας-Σύρου-Αθήνας συνεχίζεται κανονικά. Δόθηκε εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία για ένταξη της γραμμής σε καθεστώς παροχής δημόσιας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Περιφερειάρχης με συντονισμένες ενέργειες προς τους καθ ύλη αρμόδιους αλλά και με επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση ζητούσε να ενταχθεί η γραμμή Αθήνα – Σύρο -Αθήνα στα επιδοτούμενα δρομολόγια, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση του δρομολογίου, το οποίο η Ολυμπιακή Αεροπορία έκρινε οικονομικά ασύμφορο και επρόκειτο να διακόψει από τις 26 Ιουλίου 2011.

Ο Υπουργός κ. Ραγκούσης έδωσε εντολή για την εκκίνηση της απαιτούμενης διαδικασίας προς ένταξη της γραμμής σε καθεστώς παροχής δημόσιας υπηρεσίας και τελικά το δρομολόγιο δεν θα διακοπεί.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)