Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Real.gr] «Όχι» στις μειώσεις διοδίων
#1
Κωνσταντάτου Μαριάνθη

Δεν θα μειωθούν τελικά οι τιμές των διοδίων, παρά τα όσα είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιάννης Μαγκριώτης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο κ. Μαγκριώτης εξήγησε ότι οι παραχωρησιούχοι δεν συμφώνησαν τελικά με την πρόταση της κυβέρνησης για μείωση στις τιμές των διοδίων.

«Δεν έχει γίνει πράξη η μείωση διοδίων γιατί οι τράπεζες θεωρούν ότι τα έργα δεν θα είναι βιώσιμα. Η ευθύνη είναι στην πλευρά των τραπεζών, εμείς διαφωνούμε με αυτή την εκτίμηση, τους καλούμε να ξεκινήσουν την επαναχρηματοδότηση, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγκριώτης, ο οποίος, παράλληλα, εξήγησε ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει να καταγγείλει τις συμβάσεις, θα σταματήσουν τα έργα και θα πρέπει να καταβάλει αποζημιώσεις.

«Να πούμε με ειλικρίνεια τι σκοπεύουμε να κάνουμε. Να δείξουμε ότι δεν λέμε κάτι μόνο για να κερδίσουμε χρόνο, πείτε ένα χρονοδιάγραμμα», είπε στον κ. Μαγκριώτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Ξεχνάμε τις μειώσεις διοδίων; Konstantinos MercedesBenz 0 1.741 28-05-2011, 09:38 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)