Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν στο προαστιακό οι επιβάτες
#1
Η διοίκηση του οργανισμού πρέπει να λάβει επειγόντως μέτρα ενίσχυσης του προσωπικού

Μαρτύριο ήταν χθες το δρομολόγιο των 16.34 από Πάτρα για τους επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου, κάτω από αφόρητη ζέστη. Στο ένα εκ των δυο οχημάτων εμφανίστηκε σειρά βλαβών, με αποκορύφωμα να μην ανοίγουν οι πόρτες στην στάση του Καστελλοκαμπου και ο κόσμος να παραμείνει εγκλωβισμένος για αρκετά λεπτά της ώρας, ενώ ταξίδευε και χωρίς κλιματισμό.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων που βρίσκονταν στον συρμό, ο οποίος σταμάτησε κατά την διαδρομή για να μπορέσουν οι συνοδοί και ο μηχανοδηγός να επαναφέρουν σε λειτουργία τα συστήματα, αυτό δεν έγινε και έτσι χρησιμοποιήθηκε ο μοχλός έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες και να κατεβούν οι επιβάτες.

Αμηχανία και εκνευρισμός είναι πλέον τα συναισθήματα που επικρατούν μεταξύ των επιβατών που καθημερινά αυξάνονται, αποδεικνύοντας την αγάπη τους στον προαστιακό.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η τακτική του οργανισμού να μην τον υποστηρίζει με τεχνικό προσωπικό, ικανό για την επαρκή συντήρηση των συρμών, κλονίζει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού και κατ επέκταση την αξιοπιστία και την βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Τυχαίο…;
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [The best] Πάτρα: Απίστευτο… Άγιος Ανδρέας Ριον 2 ώρες με τον… προαστιακό!!! GeorgIrisbus 2 3.374 14-10-2011, 11:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Ypodomes.com] Είναι ικανή η Καλαμάτα να αποκτήσει Προαστιακό όπως η Πάτρα; Konstantinos MercedesBenz 0 1.839 17-09-2011, 10:07 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [TheBest] Πάτρα: Νέες στάσεις για τον Προαστιακό -Αρχίζουν τα έργα από Δευτέρα Cmaniac 0 1.820 27-05-2011, 05:55 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)