Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Real.gr] Στοιχεία - σοκ για περιοχές του κέντρου της Αθήνας
#1
Ένα μίγμα από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και δραματική αύξηση της πορνείας από αλλοδαπές ιερόδουλες μικρής ηλικίας κατέγραψε το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το υπουργείο διαπιστώνεται αύξηση της φυματίωσης επιθετικής μορφής, αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, μερική αύξηση του AIDS και σημαντική αύξηση της ηπατίτιδας C και Β.

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μιχάλη Τιμοσίδη, ενώπιον της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για τη μελέτη και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

«Ναρκομανείς αλλά κυρίως ιερόδουλες σε μικρές ηλικίες βγαίνουν κατά εκατοντάδες στην περιοχή της Ομόνοιας μόλις αρχίζει να σουρουπώνει και το πρόβλημα αυτό αποτελεί για εμάς κεντρικό ζήτημα», είπε ο υφυπουργός.

«Το θέμα δεν είναι να διώξουμε από εκεί τους μετανάστες και να τους πάμε παραδίπλα», είπε ο υφυπουργός αλλά να βρούμε λύσεις που όμως δεν δίνονται από την μία μέρα στην άλλη.

«Με τις κινητές Μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουμε βρει ότι υπάρχει αύξηση του AIDS και της Ηπατίτιδας C και Β. Διαπιστώσαμε κρούσματα φυματίωσης το τελευταίο διάστημα επιθετικής μορφής και οργανωμένα σχεδιάζουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος» είπε ο υφυπουργός, ο οποίος είχε ακούσει νωρίτερα τις επισημάνσεις βουλευτών για τις ανησυχητικές διαστάσεις του φαινομένου της πορνείας στο κέντρο της Αθήνας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να προστατευθεί ο πληθυσμός της πρωτεύουσας από μεταδοτικές ασθένειες, ζήτησε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικό πρόγραμμα για τις μεταδιδόμενες ασθένειες από ιερόδουλες που έχουν κατακλύσει, όπως κατήγγειλε, το κέντρο της Αθήνας, ζήτησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. σημειώνοντας μάλιστα ότι «πολλές από τις ιερόδουλες αυτές είναι και επιθετικές σε όσους πολίτες δεν ενδίδουν στα κελεύσματα τους».

Αλλά και ο πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το μεταναστευτικό Μανώλης Στρατάκης ζήτησε να ενταθεί η συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων καθώς «η περιοχή από την Ομόνοια ως τη Βάθη είναι γεμάτη με φαινόμενα χρήσης ναρκωτικών και trafficking και οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι, ιδίως για νέους που προερχόμενοι από την περιφέρεια επισκέπτονται εκείνες τις περιοχές».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)