Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TrikalaNews.gr] Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την σήραγγα Τεμπών
#1
Πρωτοβουλία για την πληρωμή των απλήρωτων εργαζόμενων στα έργα της σήραγγας Τεμπών και την επανεκκίνηση του σημαντικού αυτού έργου με γρήγορους ρυθμούς ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε χθές συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων.

Χριστίνα Αλεξίου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αγοραστός επικοινώνησε με το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και με την κατασκευάστρια εταιρεία ζητώντας να πληρωθούν οι εργαζόμενοι (τους οφείλονται μισθοί 4 μηνών) και να προχωρήσει το έργο.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπενθύμισε ότι έχει παρέμβει εδώ και μήνες στους αρμόδιους υπουργούς επισημαίνοντας ότι «στη συγκεκριμένη συγκυρία, η συνέχιση της χρηματοδότησης των μεγάλων έργων υποδομής αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθει ξανά η Ελλάδα σε τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης.

Επίσης έχω χαρακτηρίσει το νέο αυτοκινητόδρομο στα Τέμπη έργο πνοής για την Ελλάδα και ειδικότερα την Θεσσαλία καθώς η τοπική κοινωνία έχει καταβάλλει βαρύ φόρο αίματος και αξιώνει ένα σύγχρονο, ασφαλή, άνετο, λειτουργικό αυτοκινητόδρομο».

Επιπρόσθετα, έχω ζητήσει να πληρωθούν οι τεχνικές εταιρείες για τα έργα που έχουν κάνει αλλά και να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα έργα που είναι σε εξέλιξη ώστε να ολοκληρωθούν και να αποδοθούν στην κοινωνία», ανέφερε ο κ. Αγοραστός διαβεβαιώνοντας τους εργαζόμενους ότι «είμαστε μαζί στον αγώνα να ξαναρχίσουν τα έργα, να ανοίξουν και πάλι δουλειές και να αποδοθεί στο κοινωνικό σύνολο ένας σύγχρονος και λειτουργικός αυτοκινητόδρομος».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Newsbomb.gr] Ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία στην σήραγγα των Τεμπών GeorgIrisbus 0 1.610 07-10-2011, 07:54 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)