Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBomb] Μια υπογραφή καθυστερεί τη σύνδεση Σάμου-Δωδεκανήσων
#1
Χιλιάδες κάτοικοι των Δωδεκανήσων κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σάμο, καθώς δεν έχει υπογραφεί ακόμα η απόφαση από το πρώην υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Έτσι, το ιπτάμενο δελφίνι που πρόκειται να πραγματοποιεί το καθημερινό δρομολόγιο παραμένει δεμένο στο λιμάνι του Πυθαγορείου.

Η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πάνω από δέκα χιλιάδες επιβάτες, οι οποίοι μεταβαίνουν στη Σάμο, ακόμα και για θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Για τη φετινή χρονιά, το δελφίνι που θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο είναι μεγαλύτερο, με στόχο να αναβαθμιστεί, εκτός των άλλων, η σύνδεση με το Αγαθονήσι και την Πάτμο.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Δε χάνουν και τίποτα οι άνθρωποι! Όσες φορές έχω μπει σε δελφίνι, ο θόρυβος και το κούνημα είναι το κάτι άλλο, άσε δε που σταματά με λίγα μποφοράκια. Τον παράγοντα "κυματισμός" δε νομίζω να τον σκεφτήκανε οι αρμόδιοι...
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)