Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Αγρίνιο: Στα άκρα η κόντρα ταξιτζήδων και επιχειρηματία
#1
Πιθανόν να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη

Διαμάχη φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ ιδιοκτητών ράδιο ταξί Αγρινίου και επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη. Συγκεκριμένα, οι ταξιτζήδες τα έχουν βάλει με τον ιδιοκτήτη του γνωστού club, το οποίο βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού, καθώς ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιεί παράνομα ιδιωτικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις πελατών από και προς το κατάστημά του, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να ζημιώνονται επαγγελματικά, ιδίως σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος.

Απ’ την πλευρά του, ο επιχειρηματίας φαίνεται να αντιτάσσει ότι ο νόμος δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο, αφού δεν παίρνει άτομα από πιάτσα των ταξί. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι έχει κάθε δικαίωμα να μετακινεί με το δικό του μεταφορικό μέσο αφιλοκερδώς φιλικά του πρόσωπα, που δεν δύνανται να πληρώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της συγκεκριμένης διαδρομής, οι οποίες όπως επισημαίνει είναι αρκετά υψηλές. Πάντως, η εν λόγω αντιπαράθεση γεννά και νομικά ζητήματα και δεν είναι διόλου απίθανο να οδηγηθεί ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο είναι βάσιμοι οι ισχυρισμοί της κάθε πλευράς.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)