Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: Επέστρεψαν οι μετανάστες στο σταθμό του ΟΣΕ
#1
Απούσα η αστυνομία παρά τις οχλήσεις των σιδηροδρομικών

Μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω της απόπειρας ληστείας που είχε σημειωθεί προ καιρού εναντίον του υπαλλήλου του ΟΣΕ Θεόδωρου Καλαθά, οι μετανάστες επέστρεψαν στο χώρο και τον… ανακατέλαβαν!.

Έτσι το βράδυ, αλλά και άλλες ώρες της ημέρας, δεκάδες αλλοδαποί κατακλύζουν τα παγκάκια και τι θέσεις αναμονής.

Μάλιστα τη νύχτα το παιχνίδι αγριεύει, καθώς κάποιοι δεν διστάζουν να καπνίζουν σε κοινή θεα χασίς, ενώ οι παρενοχλήσεις νεαρών γυναικών και κοριτσιών δεν έχουν όριο, καθώς γίνονται με νοήματα, χειρονομίες, ακόμα και σπαστά Ελληνικά, παρουσία των συνοδών τους.

Έτσι πριν από λίγες ημέρες, γονέας που βρισκόταν στο χώρο μαζί με την νεαρή κόρη του παραλίγο να έρθει στα χέρια με ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι την πρόσβαλαν κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και νοήματα στην ανήλικη.

Ο πατέρας που έτυχε να είναι και ανεπτυγμένης σωματικής διάπλασης, πλησίασε την ομάδα των αλλοδαπών και θα ερχόταν στα χέρια μαζί τους, εάν δεν επενέβαιναν άλλοι πολίτες και υπάλληλοι του οργανισμού που ακούσαν τις φωνές.

Οι επιβάτες και οι υπάλληλοι ζητούν κυρίως τις βράδυνες ώρες, την παρουσία της αστυνομίας στον χώρο.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι, έφτασα στην Πάτρα ανήμερα Δεκαπενταύγουστο με το λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από Κιάτο: αρκετοί οι αλλοδαποί πέριξ του σταθμού και σε άλλα σημεία πλησίον των γραμμών μέχρι και τον κεντρικό σταθμό των ΚΤΕΛ.

Συνδυασμένοι με αστέγους και χρήστες, ένας συνδυασμός-"δηλητήριο" για ανυποψίαστους πολίτες, επισκέπτες, ταξιδιώτες. "Σκανάριζαν" από πάνω ως κάτω, όποιον τους τραβούσε το ενδιαφέρον για αυτά που μετέφερε (αποσκευές, βιντεοκάμερες κλπ)...
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)