Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[News247.gr] Φθηνά καύσιμα στο... κινητό σας
#1
Με δωρεάν μηνύματα στο κινητό τους θα ενημερώνονται οι καταναλωτές για τα πιο οικονομικά πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή που βρίσκονται. Σε εφαρμογή από σήμερα το πρόγραμμα

Μετά από συμφωνία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με το σύνολο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν από σήμερα Πέμπτη δωρεάν μηνύματα στο κινητό τους τηλέφωνο με τα τρία φθηνότερα πρατήρια στην περιοχή που βρίσκονται.

Οι καταναλωτές θα στέλνουν μήνυμα σε ένα πενταψήφιο αριθμό από το κινητό τους τηλέφωνο και αμέσως θα λαμβάνουν απαντητικό sms στο οποίο θα υπάρχει η διεύθυνση των τριών πρατηρίων της περιοχής στην οποία βρίσκονται με τις φθηνότερες τιμές υγρών καυσίμων.

Με τις τιμές στην αγορά καυσίμων να παίρνουν διαρκώς την ανιούσα, το υπουργείο εξετάζει Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η Επιτροπή Ανταγωνισμού παρακολουθεί στενά τη διαμόρφωση των τιμών σε όλα τα στάδιά της.

Η λύση που εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το τελευταίο διάστημα για να ανοίξει η αγορά στον τομέα της διύλισης και να λειτουργήσει πληρέστερα ο ανταγωνισμός είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου φορέα διαχείρισης αποθεματικών ασφαλείας για τα υγρά καύσιμα είναι η λύση που εξετάζεται.

Επίσεις αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την τιμολογιακή πολιτική των διυλιστηρίων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή ασχολείται με τον κλάδο, έχοντας επισημάνει αρκετές φορές ότι η επιβάρυνση των Ελλήνων οφείλεται εκτός από την φορολογική πολιτική στις στρεβλώσεις που επικρατούν στην αγορά και οι οποίες έχουν προκληθεί από την έλλειψη ανταγωνισμού όλων των εμπλεκομένων επιχειρήσεων, από τα διυλιστήρια μέχρι τις πολυεθνικές εταιρείες εμπορίας, από τα πρατήρια μέχρι τους μεταφορείς υγρών καυσίμων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)