Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] «Φρένο» στις χρηματοδοτήσεις για υπερχρεωμένους δήμους
#1
Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται οι 24 από τους συνολικά 325 δήμους της χώρας μας, ενώ ακόμη 34 έχουν συνολικό χρέος, σε σχέση με τα τακτικά τους έσοδα, που αγγίζει ακόμη και το 100%.

Από το υπουργείο Εσωτερικών, προβλέπεται η ένταξη των εν λόγω δήμων σε ένα πρόγραμμα εξυγίανσης, ενώ προηγουμένως πραγματοποιηθεί έλεγχος των οικονομικών τους από ορκωτούς ελεγκτές και εγκριθεί από ανεξάρτητη επιτροπή η ένταξή τους.

Όπως διευκρίνισαν ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, και ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, το πρόγραμμα από όπου θα αναχρηματοδοτηθούν οι υπερχρεωμένοι δήμοι, προβλέπει πάγωμα προσλήψεων, πάγωμα χρηματοδότησης ορισμένων εκδηλώσεων, δημοσίων σχέσεων κλπ. και υποχρέωση υλοποίησης του προγράμματος εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Το πρόγραμμα εξυγίανσης θα περιλαμβάνει επιμήκυνση αποπληρωμής δανείων, χαμηλότερο επιτόκιο και χορήγηση περιόδου χάριτος για ορισμένες περιπτώσεις δήμων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [News247] Φρένο στις πληρωμές για τα υποβρύχια Konstantinos MercedesBenz 0 1.357 24-02-2012, 02:04 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)