Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 2.8 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbeast.gr] Χωρίς τέλος η υποβάθμιση του κέντρου
#7
[Εικόνα: kentrostournari8.jpg] [Εικόνα: kentrostournari9.jpg]
Αυτες ειναι δυο φωτογραφιες απο το Newsbeast.gr που ειναι χαρακτηριστικες της καταστασης.
Εγω προσωπικα και την λεω την αμαρτια μου εχω να παω στην οδο Στουρναρη κατι χρονια αλλα ο αδερφος μου επειδη εργαζεται πανω σε αυτο το αντικειμενο και επισκεπτεται αρκετα συχνα αυτον τον δρομο για να αγορασει διαφορα πραγματα για την δουλεια του μου λεει πως εχει υποβαθμιστει αρκετα αυτη η περιοχη οχι μονο απο τους τοξικομανεις αλλα και απο το παραεμποριο και οχι μονο σε τσαντες, γυαλια, παπουτσια κτλ που βλεπουμε συχνα στους σταθμους του μετρο αλλα απο προιοντα τεχνολογιας μαιμου, τις προαλλες ειχε δει και μαιμου μελανια που πουλουσαν αυτοι οι πλανοδιοι, ξερουν τι κανουν.
Ελπιζω να ξανα αποκτησει ζωντανια αυτος ο δρομος γιατι ηταν και ειναι το μοναδικο εμπορικο κυτταρο που λειτουργει σε σχεση με τις υπολοιπες περιοχες οπου τα λουκετα αυξανονται μερα με την μερα και απο εδω και περα ειναι θεμα της πολιτειας να προστατευσει αυτον τον εμπορικο δρομο.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Newsbeast.gr] Χωρίς τέλος η υποβάθμιση του κέντρου - από Konstantinos MercedesBenz - 09-04-2011, 07:22 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)