Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewPost.gr] Εξοφλήθηκε το χρέος για τη μεταφορά των μαθητών της Πελοποννήσου
#1
Ρυθμίστηκε το πρόβλημα με το χρέος για την μεταφορά των μαθητών στην Πελοπόννησο, καθώς όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, υπογράφηκε χθες η σχετική διαταγή πληρωμής από τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη που αφορά την εξόφληση των οφειλομένων προς τα ΚΤΕΛ για όλο το περσινό σχολικό έτος.

Ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι επετεύχθη συμφωνία, με μείωση ωστόσο 20% του συνολικού χρέους. Για το ΚΤΕΛ Αρκαδίας το ποσό φτάνει τα 4 εκ ευρώ, ενώ συνολικά προς τα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το ποσό της εξόφλησης αγγίζει τα 13 εκ. ευρώ.

Ο κ. Γιαννακούρας επεσήμανε ότι η εκταμίευση θα γίνει σε μία εβδομάδα περίπου και διαβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι κατά την εκταμίευση θα παρίσταται, προκειμένου να εξοφληθούν από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας οι οδηγοί των Αγοραίων και Ταξί που έχουν μεταφορικό έργο μαθητών. Οι τελευταίοι πραγματοποίησαν χθες πορεία με τα οχήματά τους στην Τρίπολη και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΚΤΕΛ.

Από την διοίκηση του ΚΤΕΛ Αρκαδίας ο Κώστας Μανδρώνης επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών και των όσων δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, ξεκαθάρισε όμως ότι το ΚΤΕΛ θα πληρώσει τα οφειλόμενα προς τους οδηγούς ταξί αμέσως μόλις εκταμιεύσει το ποσό, αλλά με μείωση του οφειλόμενου ποσού κατά 20%, όπως και συμφωνήθηκε.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewPost.gr] Πληρώθηκαν οι οφειλές για μεταφορά μαθητών σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία Konstantinos MercedesBenz 0 1.218 15-04-2011, 10:31 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)