Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.79 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TrikalaNews] Ικανοποίηση στο Αστικό ΚΤΕΛ στο … «τρέξιμο» στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων
#1
Την ώρα που σήμερα το μεσημέρι, οι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, συνέχιζαν τις επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για να πάρουν χρήματα από οφειλές του κράτους για την δωρεάν και για την επιδοτούμενη μεταφορά πολιτών, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, δημοσιοποιούσε την ικανοποίησή της «για το γεγονός ότι εγκρίθηκαν και διατέθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών προς τις Αποκεντρωμένες Περιφέρειες της χώρας, τα ποσά που αφορούν εξόφληση των υποχρεώσεων του Κράτους για μεταφορά μαθητών, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2010».

Στην σχετική δημοσιοποίηση πρόσθεταν πως «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι από αυτή την εξέλιξη μιας και επιτεύχθηκε έπειτα από τις ισχυρές μας πιέσεις προς την κεντρική διοίκηση η οποία για περισσότερο από ενάμισι χρόνο κώφευε στις οχλήσεις μας. Χρειάστηκε να φτάσουμε στα όριά μας, προκειμένου να ανταποκριθεί το ίδιο το Κράτος στις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει. Πλέον αναμένουμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να διανείμουν με δίκαιο τρόπο σε όλους τους Νομούς το μειωμένο κατά 20% σε σχέση με τις ανάγκες που υπήρχαν, ποσό των 3.150.000 ευρώ που εγκρίθηκε και να μην αδικήσουν πάλι τα Τρίκαλα.

Αναμένουμε ακόμη, επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο Υπουργείο για την τακτοποίηση και της οφειλής που αφορά πλέον το 2011, για να μην φτάσουμε πάλι στα άκρα. Η διοίκηση, οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων ευχαριστούν μαθητές και γονείς για την κατανόηση και την συμπαράστασή τους προς τα δίκαια αιτήματά μας και τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε την μεταφορά των παιδιών από και προς τις σχολικές τους μονάδες, με ασφάλεια και σιγουριά».
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [TrikalaNews.gr] Αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη στο Φλαμούλι Τρικάλων Konstantinos MercedesBenz 0 2.643 31-07-2011, 09:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)