Αξιολόγηση Θέματος:
  • 12 Ψήφοι - 2.83 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbomb] Απειλές για απεργίες διαρκείας στον “αέρα”!
#1
Με απεργίες διαρκείας από τις 15 Απριλίου απειλούν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς διαμαρτύρονται για τη μη πληρωμή δεδουλευμένων και για τις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών να προβεί σε περαιτέρω μειώσεις μισθών. Οι εργαζόμενοι φαίνονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απεργία μία περίοδο κρίσιμη για την τουριστική κίνηση.

Σε εξώδικο που απέστειλε η ΟΣΥΠΑ με αποδέκτες όλους του αρμόδιους υπουργούς, την ίδια την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά και τους εμπλεκόμενους φορείς και εταιρείες, ζητούν να καταβληθούν, στο σύνολο του προσωπικού της ΥΠΑ, οι δεδουλευμένες έκτακτες αμοιβές - εξαιρέσιμες και αργίες των μηνών Δεκεμβρίου 2010, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2011.

Καλούν επίσης τα αρμόδια υπουργεία και κυρίως το Οικονομίας να προχωρήσει άμεσα στη διευθέτηση του θέματος καταβολής των εκτάκτων αμοιβών - εξαιρέσιμων και αργιών σε μηνιαία βάση, προκειμένου στο εξής να μη συνεχιστούν αυτές οι καθυστερήσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, αναφέρεται στο εξώδικο, και προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια των αερομεταφορών θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας, αρχής γενομένης από τις 15 του μηνός.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)