Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 2.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποδήλατα και στο μετρό
#1
Μετά τον ΗΣΑΠ και στα βαγόνια του Μετρό θα μπορούν να βάζουν πλέον οι πολίτες τα ποδήλατά τους.
Ο αριθμός τους βέβαια δεν θα είναι απεριόριστος, αφού, όπως έγινε γνωστό, θα επιτρέπεται η επιβίβαση μόνο δύο ποδηλάτων και αυτά στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού.
Η σχετική απόφαση ελήφθη από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σ. Βούγια, στο πλαίσιο της πολιτικής για την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.
Το πρόγραμμα θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Μαρτίου και θα είναι πιλοτικό.
Η επιβίβαση των ποδηλάτων θα επιτρέπεται τις Τετάρτες και τις Κυριακές. Τις Τετάρτες από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας και τις Κυριακές, από τις 12:00 το μεσημέρι, επίσης έως τη λήξη της βάρδιας.
Η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου θα διαρκέσει 4 μήνες και στο τέλος Ιουνίου θα αξιολογηθεί η λειτουργικότητά του.
«Μας ενδιαφέρουν οι συνδυασμένες μεταφορές και είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλά και ενδεχομένως να το επεκτείνουμε και σε κάποιες άλλες ώρες και μέρες, που δεν θα έχει συσσωρευμένη κίνηση», είπε ο κ. Βούγιας.
Το πρόγραμμα για την μεταφορά ποδηλάτων στον ηλεκτρικό, το οποίο, σύμφωνα με τους εμπνευστές του είχε μεγάλη επιτυχία, έχει ανασταλεί προσωρινά, λόγω των έργων ανακαινίσεως ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Πηγή είδησης / Έθνος
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=1...d=55110950
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)