Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 3.25 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Φωτιά έχουν πάρει τα μπλοκάκια της δημοτικής αστυνομίας
#1
Η επιχείρηση έχει ξεκινήσει από τις 10 Ιανουαρίου, με τους δημοτικούς αστυνόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας κυρίως να έχουν επιδοθεί σε μεγάλο σαφάρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής η πολιτική ανοχής στην αντικοινωνική στάθμευση έχει τελειώσει, όπως διαμηνύει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Αβραντίνης.

Μάλιστα, θέλει να θέσει τέρμα στην πρακτική μη είσπραξης των προστίμων που είχαν δοθεί στο παρελθόν δεδομένου ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει καμία αναζήτηση είσπραξης κλήσεων από τον Φεβρουάριο του 2010 και μετά.

Τώρα οι δημοτικοί αστυνόμοι έχουν εντολή να ειναι αυστηροί με την αντικοινωνική στάθμευση (κατάληψη πεζοδρομίων, κατάληψη σε ράμπες αναπήρων, πεζοδρόμους κ.α.) Από τις 10 ως τις 18 Ιανουαρίου κόπηκαν 15.000 κλήσεις και από αυτές: το 20% αφορά κατάληψη πεζοδρομίων, το 10% παρκάρισμα σε διαβάσεις πεζών, 13,8% στάθμευση σε πλατείες και πεζοδρόμους, το 10,8% σε ράμπες ΑΜΕΑ.

Το ίδιο διάστημα αφαιρέθηκαν 851 πινακίδες, ενώ ολόκληρο το 2010 είχαν αφαιρεθεί 619.
Πηγή είδησης / Newsit
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Καιρός ήταν... Μακάρι να κρατήσει...
Απάντηση
#3
Και μακάρι να πάρουν παράδειγμα και άλλες περιοχές και να κόβουν και κείνοι κλήσεις γιατί παραέγινε το κακό με τα παράνομα
Απάντηση
#4
Οι δημοι, ως αυτοχρηματοδοτουμενοι πλεον δεν εχουν την δυνατοτητα να αλληγορουν σε τετοια ζητηματα, καθως αυτο θα ειχε ως αποτελεσμα την απωλεια εσοδων.

Ετσι εχουν ξεκινησει με καθε τροπο ενα "σαφαρι" εισπραξεων απο καθε ειδους πιθανη πηγη εσοδων, ωστε να καταφερουν να αποφυγουν την χρεοκωπια.

Μεταξυ αυτων, ειναι και η ατονικη δημοτικη αστυνομια που εχει ο καθε δημος και που μεχρι προτινος ταν διακοσμητικη. Ωρα ηταν λοιπον να σταματησουμε να πληρωνουμε τους δημοτικους αστυνομικους για να καθονται..
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsBeast.gr] Καταδικάζει την επίθεση σε άντρες της δημοτικής αστυνομίας ο Γ Καμίνης Konstantinos MercedesBenz 0 1.648 10-06-2011, 10:42 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Real.gr] Στο στόχαστρο της δημοτικής αστυνομίας Konstantinos MercedesBenz 0 1.642 16-04-2011, 08:12 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)