Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#61
(03-02-2011, 02:04 PM)liakos73 Έγραψε: Τώρα κλάσαμε μέντεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..... με αυτό που είπες.

Προφανώς το συγκεκριμένο άτομο ανήκει στους συνδικαλιστές και τάσσεται υπέρ των ενεργειών που η δικαιοσύνη έχει κρίνει παράνομες σε σημείο εισαγγελικής παρέμβασης.

Εκφράζει δε την υπέρ των παράνομων ενεργειών άποψή του όχι επιχειρηματολογώντας αλλά με υβριστικό και απειλητικό τρόπο, σε μια επίδειξη τραμπουκισμού που χαρακτηρίζει όλους τους συνδικαλιστές των ΜΜΜ.

Παρακαλώ τους διαχειριστές του site να σκεφτούν εάν πραγματικά είναι επιθυμητό να εκφράζονται τέτοιες απόψεις εδώ. Μπορεί να είναι ένα βήμα ελεύθερου διαλόγου, αλλά αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση όταν κάποιοι προπαγανδίζουν υπέρ εγκληματιών, μια ιδιότητα που με την συμπεριφορά τους έχουν κτήσει ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ και κυρίως (κατ' επανάληψη μάλιστα) της ΑΜΕΛ με την ως τώρα στάση τους και την κατάφορη παραβίαση των αποφάσεων της δικαιοσύνης.

Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα απονεμηθεί η δικαιοσύνη. Όταν τους διασφαλίζουν ότι οι συγκοινωνίες θα μείνουν δημόσιες αλλά αυτοί εξακολουθούν να τραβάνε το σχοινί, τότε η κυβέρνηση δεν θα έχει άλλη λύση πέραν της ιδιωτικοποίησης.

Και τότε θα τους δούμε αυτούς που τώρα που μιλάνε εκ του ασφαλούς κάνουν τους νταήδες. Τότε, με 12-15 ώρες δουλειά την ημέρα, με τα μισά λεφτά από τώρα, χωρίς επιδόματα, χωρίς αργίες, χωρίς ρεπό και άδειες και με την απειλή της απόλυσης πάνω από το κεφάλι τους ανά πάσα στιγμή, τότε θα είναι με την ουρά στα σκέλια.

Και μην μου πείτε εμένα τώρα ότι "κλάσσατε μέντες". Αυτό να το πείτε στους μελλοντικούς - ιδιώτες - εργοδότες σας. Αν έχετε και τότε τα κότσια βέβαια.


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από panos81 - 03-02-2011, 02:55 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.227 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)