Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#43
Πλέον οι συνδικαλιστές του Μετρό εμπίπτουν απόλυτα στην έννοια της τρομοκρατικής οργάνωσης και πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα.

Να πάνε τα ΜΑΤ, να πάνε και τα ΕΚΑΜ, να πάει και ο στρατός. Να χυθεί αίμα αφού το θέλουν γιατί τους αξίζει πια. Δεν πάει άλλο, απλά.

Ποιοι νομίζουν ότι είναι που θα τολμήσουν να πιάσουν στο στόμα τους την δικαιοσύνη; Είναι η δεύτερη φορά σε 2 βδομάδες. Είναι όχι μόνο απλά ποινικά υπόλογοι αλλά και υπότροποι. Τους αξίζει ό,τι και να τους κάνουν.

Η Ελλάδα παίζει την ύπαρξή της κορώνα-γράμματα, η τρόϊκα πιέζει για ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών μεταξύ των άλλων και η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαντλήσει και το τελευταίο μέσο για να κρατήσει τις συγκοινωνίες κρατικές. Αφού οι τραμπούκοι δεν το θέλουν, ας τις ιδιωτικοποιήσει να δουν την γλύκα. Όποιος έχει στο παρελθόν συνδικαλιστική δράση έχει απολυθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα, αντί να δουλεύουν εξάωρο θα δουλεύουν όλοι από έναρξη μέχρι λήξη βάρδιας, με πολύ λιγότερα λεφτά από σήμερα, ούτε επιδόματα, ούτε άδειες, ούτε υπερωρίες, ούτε αργίες ούτε τίποτα, και όποιος δεν του αρέσει παίρνει πόδι.


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών - από panos81 - 01-02-2011, 07:49 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.218 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)