Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών
#31
Χωρίς μετρό και λεωφορεία, αλλά και με ακριβότερα εισιτήρια για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας θα κάνει «ποδαρικό» αύριο ο Φεβρουάριος, την ώρα που κλιμακώνεται το κίνημα «δεν πληρώνω, δεν πληρώνω».

Μετά την σημερινή απεργία των ηλεκτροδηγών σε μετρό και ηλεκτρικό σειρά παίρνουν αύριο οι εργαζόμενοι στην ΑΜΕΛ, αλλά και οι οδηγοί της ΕΘΕΛ.

Μετά την εσπευσμένη κατάθεση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες στη Βουλή, το σωματείο των εργαζομένων στο μετρό (ΣΕΛΜΑ) έχει θέσει εκ νέου σε ισχύ την απόφασή του για απεργίες διαρκείας. «Η λεηλασία των εργαζομένων από την ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζεται. Ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι στα "σύγχρονα ορυχεία" του ΜΕΤΡΟ προκηρύσσουν για αύριο νέα 24ωρη απεργία» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ.

Επίσης, οι οδηγοί της ΕΘΕΛ, οι οποίοι κάνουν σήμερα στάση εργασίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη γενική τους συνέλευση, θα προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο, ενώ έχουν αποφασίσει στάσεις εργασίας καθ' όλη τη διάρκεια του μηνός. Ακόμη, δυναμικές κινητοποιήσεις αναμένεται να αποφασίσουν και τα υπόλοιπα σωματεία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ, όπως προμήνυαν από την προηγούμενη εβδομάδα, εξετάζουν τον συντονισμό των απεργιακών τους δράσεων


Μηνύματα στο Θέμα
[Το Βήμα] Χωρίς μετρό και λεωφορεία αύριο - από Cmaniac - 31-01-2011, 03:45 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη Cmaniac 25 27.214 03-01-2011, 03:19 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)