Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 4.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Κυκλοφοριακες ρυθμισεις στην Ε.Ο. Αθηνων-Πατρων
#1
Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στις 15.00 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της γέφυρας Άνω Διάβασης στο 88,5 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών και αναμένεται να ολοκληρωθεί την επομένη στις 7.00 το πρωί, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Για να διασφαλιστεί ο απαιτούμενος χώρος για την ασφαλή κατεδάφιση της γέφυρας, αλλά και προς αποφυγή ατυχημάτων, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία της νέας εθνικής οδού στο σημείο και θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις μέσω παρακαμπτηρίου διαδρομής.

Συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς Πάτρα, η διαδρομή παράκαμψης θα ακολουθεί την έξοδο από την Ε.Ο. στον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου μέσω του αντίστοιχου κλάδου - δεξιά στροφή στην οδό που οδηγεί μέσω Άνω Διάβασης στην παλαιά εθνική οδό - δεξιά στροφή στον κλάδο της παλαιάς Ε.Ο. προς Κιάτο - πορεία προς τα Βορειοδυτικά επί της παλαιάς Ε.Ο. (και της οδού Εθν. Αντιστάσεως, που αποτελεί την προέκταση της εντός του Κιάτου) για 15 χλμ περίπου, έως το κέντρο της πόλης - διέλευση μέσω των οδών Αστερή Κοβατζή - Λυκούργου - Ελ. Βενιζέλου - αριστερή στροφή εισόδου στην οδό Πετμεζά και έξοδος από την πόλη του Κιάτου - προσέγγιση στον ανισόπεδο κόμβο Κιάτου και αριστερή στροφή εισόδου στον κλάδο εισόδου στη νέα Ε.Ο. ρεύμα προς Πάτρα.

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η διαδρομή παράκαμψης θα ακολουθεί την έξοδο από την Ε.Ο. μέσω προσωρινής σύνδεσης περί τη χιλιομετρική θέση 100.800 - διέλευση μέσω υφιστάμενης γέφυρας Κ.Ο.12 πάνω από το προαστιακό και στροφή αριστερά προς το ΔSR16 - στροφή δεξιά στην οδό Μπακογιάννη , που οδεύει προς τα βορειοανατολικά μεταξύ των οικισμών Πουλίτσα και Κρήνες - συνέχεια επί της επέκτασης της (οδός Στρατηγών) και διέλευση παρά το ανατολικό άκρο του οικισμού Κοκκώνι δεξιά στροφή στην παλαιά Ε.Ο. -πορεία προς τα ανατολικά επί της παλαιάς Ε.Ο. για ένα μήκος περί τα 10 χλμ -αριστερή στροφή εισόδου στην οδό που οδηγεί από την παλαιά Ε.Ο. στον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου - προσέγγιση του ανισόπεδου κόμβου και είσοδος στην Ε.Ο. προς Κόρινθο - Αθήνα μέσω της αντίστοιχης ράμπας.

Ειδικά για τα οχήματα μεγάλου μήκους θα υποδεικνύεται, μέσω πληροφοριακής σήμανσης να εξέρχονται νωρίτερα στο ανισόπεδο κόμβο Κιάτου και μέσω της παλαιάς Ε.Ο. να εισέρχονται ξανά στη νέα Ε.Ο. μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αρχαίας Κορίνθου. Πηγη ειδησης / Newsit.gr.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)