Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsit.gr] Εβδομάδα ταλαιπωρίας και η επόμενη
#40
Ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών είπε επίσημα σήμερα ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστράτευσης. Και πολύ άργησαν μπορώ να πω, κανονικά αυτό έπρεπε να γίνει πολλές μέρες πριν, αν όχι από την στιγμή της προκήρυξης της απεργίας (πριν δηλαδή καν γίνει).

Θυμάμαι το 2001, με την τρομοκρατική επίθεση στο World Trade Centre της Νέας Υόρκης και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, είχε ακουστεί ότι στα πλαίσια του νέου τότε "τρομονόμου", ο συνδικαλισμός, οι απεργίες και τα συλλαλητήρια θα θεωρούντο τρομοκρατικά αδικήματα, και συνεπώς οι συνδικαλιστές τρομοκράτες, και θα ίσχυε κατ' εξαίρεση και γι' αυτούς, όπως και για όλους τους τρομοκράτες, η θανατική ποινή ενώ μελετάτο το ενδεχόμενο να επιβάλλεται ιδιωνύμως (χωρίς καν δίκη αλλά θα αρκούσε μια στοιχειωδώς τεκμηριωμένη υποψία συμμετοχής κάποιου σε τρομοκρατική οργάνωση).

Αυτά είχαν ακουστεί στο περιβάλλον τρομολαγνείας εκείνων των ημερών και βεβαίως προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις - εναντίον τους. Δεν εφαρμόστηκε τίποτε απ' όλα αυτά σε νομοθετικό επίπεδο.

Και να που σχεδόν 10 χρόνια μετά, οι φορτηγατζήδες αρχικά και οι εργαζόμενοι των αστικών συγκοινωνιών τώρα, έχουν κάνει πολύ κόσμο να εύχεται να είχαν ισχύσει αυτά τα μέτρα...


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Newsit.gr] Εβδομάδα ταλαιπωρίας και η επόμενη - από panos81 - 21-12-2010, 05:21 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Προβλήματα στις πτήσεις την επόμενη Τετάρτη Konstantinos MercedesBenz 1 3.348 14-06-2011, 07:04 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [ΤΑ ΝΕΑ] Εβδομάδα ταλαιπωρίας από τις απεργίες Cmaniac 70 76.129 19-12-2010, 01:56 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)