Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsit.gr] Εβδομάδα ταλαιπωρίας και η επόμενη
#31
(20-12-2010, 05:25 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: ΕΤΣΙ!!! Ελεος με την κλαψα ελεος! Το μονο που σας μενει ειναι να γινεται απο αυτους που γραφουν και στο τρομακτικο. Λιγο υπομονη ολοι ταλαιπωρουμαστε Big GrinBig Grin Οποιος ενδιαφερεται μεσα σε σταθμους μετρο-ΗΣΑπ και στα λεωφορεια θα βρει Χαρτομαντηλα για την κλαψα!

Δεν πάει έτσι αγαπητέ. Πληρώνουμε κάρτα κάθε μήνα και τώρα με τις απεργίες έχουμε χρυσώσει τα ταξί. 3ώρες και 25 λεπτά σήμερα να φτάσω στην εταιρεία μου, όταν κανονικά θα ήθελα 1 ώρα το πολύ...
(20-12-2010, 10:11 PM)liakos73 Έγραψε: Φίλε – επιβάτη το να κλείσουμε τα ακυρωτικά το είχαμε σκεφτεί αλά μάθαμε ότι είναι παράνομο με το νόμο, και δεν υπάρχει Άλος τρόπος να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας. Και δεν παλεύουμε μόνο για αυτά αλά και για υπάρχουν φτηνά εισιτήρια για τον λαό και για καλύτερα ΜΜΜ…

Μια υπηρεσία (όπως τα ΜΜΜ), την βελτιώνουν ή την "καταποντίζουν" και οι εργαζόμενοι σε αυτή! Αν κάνουν τα σωματεία σας μια έρευνα στον απλό, καθημερινό, τακτικό επιβάτη, θα πάρετε την ακόλουθη απάντηση: "αηδίασα".

Οι επιβάτες θα σας στήριζαν περισσότερο, αν δεν κάνατε συνελεύσεις σε ώρες και μέρες εργάσιμες (προτιμήστε αργίες), αν δεν καθόσαστε με τις ώρες στο τέρμα, αν δεν αντιδράτε σε πολλά χωρίς να προτείνεται κάτι άλλο κλπ.
Το φτηνό εισιτήριο δε μου λέει τίποτα, η συγκοινωνία έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα παραμένει οικονομική. Τα καλύτερα ΜΜΜ τι εννοούμε ακριβώς; Όλο ακούγεται αλλά δεν το εξηγεί κανείς... Ή νομίζετε ότι συγκινείται έτσι ο υπουργός; Κάθε άλλο.

Δυστυχώς μια ακόμη κινητοποίηση γίνεται κατ'ουσία για οικονομικούς και μόνο λόγους και την πληρώνει ο καθημερινός - και από επιλογή - επιβάτης.
(20-12-2010, 03:37 PM)panos81 Έγραψε: Ανακοίνωσαν επίσημα για Τρίτη και Τετάρτη όπως τα ξέραμε.

Αφού έχουν ήδη αποφασίσει και για Πέμπτη και Παρασκευή, για ποιον λόγο δεν το ανακοινώνουν μια και καλή να τελειώνουμε;

Οι απεργοί των συγκοινωνιών, νομίζουν ότι είμαστε στο 1993. Πλανώνται οικτρά νομίζοντας οτι ο μέσος επιβάτης θα τους στηρίξει.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Newsit.gr] Εβδομάδα ταλαιπωρίας και η επόμενη - από ELBO O405GN - 21-12-2010, 01:29 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Προβλήματα στις πτήσεις την επόμενη Τετάρτη Konstantinos MercedesBenz 1 3.348 14-06-2011, 07:04 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [ΤΑ ΝΕΑ] Εβδομάδα ταλαιπωρίας από τις απεργίες Cmaniac 70 76.129 19-12-2010, 01:56 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)