Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsit.gr] Εβδομάδα ταλαιπωρίας και η επόμενη
#10
(19-12-2010, 07:45 PM)panos81 Έγραψε: Ο σκοπός δεν είναι να αναβάλουν απλά τις απεργίες για τα Χριστούγεννα. Ο σκοπός είναι να τους αναγκάσουν, με οποιοδήποτε κόστος, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουν, ακόμα και με λιγότερο ήπιους τρόπους (π.χ. παρέμβαση της δικαιοσύνης ή και του στρατού) να μην ξανααπεργήσουν εις τον αιώνα τον άπαντα. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά κοροϊδία του επιβατικού κοινού.

Εγώ ήδη έχω συντάξει το σώμα της αγωγής που θα καταθέσω στο δικαστήριο με το που θα ανοίξουν τον Ιανουάριο τα δικαστήρια. Περιμένω μέχρι τότε για να δω μέχρι πότε θα πάνε οι απεργίες για να μπορώ να υπολογίσω το ακριβές ύψος της ζημίας (θετική ζημιά και διαφυγόντα κέρδη) και της αποζημίωσης (δαπάνες χρήσης Ι.Χ., ταξί, parking αλλά και ηθική βλάβη) που θα αιτηθώ για να συμπληρώσω απλά τα ανάλογα νούμερα στο δικόγραφο. Δεν έχω κάτι να χάσω καθώς κι αν ακόμα το δικαστήριο δεν κάνει δεκτή την αγωγή μου, δικαστικά έξοδα δεν θα έχω καθώς στο γραφείο οι συνάδελφοι δεν παίρνουμε λεφτά για να χειριζόμαστε δικές μας υποθέσεις ο ένας του άλλου. Απλά αλληλοεξυπηρετούμαστε.

Όταν κάνετε εσείς απεργίες για να παίρνετε πιο πολλά ευρώ και πάει η δική μας υπόθεσης δυο με τρία χρόνια πιο μετά είναι σωστό αυτό, ενώ εμείς που κάνουμε απεργίες γιατί μπορεί ακόμα και αύριο να μην έχουμε δουλειά είμαστε αλήτες και παράνομοι για να μην χαλάσεις εσύ 50 με 100 ευρώ και δεν μπορέσει να πας στο κολωνάκι για καφέ!!!


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Newsit.gr] Εβδομάδα ταλαιπωρίας και η επόμενη - από liakos73 - 20-12-2010, 01:14 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Προβλήματα στις πτήσεις την επόμενη Τετάρτη Konstantinos MercedesBenz 1 3.348 14-06-2011, 07:04 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [ΤΑ ΝΕΑ] Εβδομάδα ταλαιπωρίας από τις απεργίες Cmaniac 70 76.131 19-12-2010, 01:56 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)