Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 2.7 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Μειώνονται τα δρομολόγια Καρπενήσι-Αγρίνιο
#1
Σύμφωνα με ανακοίνωση των ιδιοκτητών λεωφορείων του νομού Ευρυτανίας θα υπάρξουν οι παρακάτω περικοπές στα δρομολόγια:

* Το δρομολόγιο από Καρπενήσι για Αγρίνιο και αντίστροφα δεν θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Σάββατο.

* Θα υπάρξουν περικοπές στα διανομαρχιακά δρομολόγια του άξονα Καρπενήσι – Αθήνα – Καρπενήσι καθώς και στον άξονα Καρπενήσι – Αγρίνιο – Καρπενήσι.

* Θα περικοπούν δρομολόγια και εντός του Νομού , σε όλα τα δημοτικά μας διαμερίσματα.

Οι λόγοι που επικαλούνται είναι αδιέξοδα οικονομικά προβλήματα.
Αυτό όμως που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι σταματάει η καθημερινή επικοινωνία Αγρινίου-Καρπενησίου μέσω ΚΤΕΛ.

Μην ξεχνάμε ότι οι πόλεις αυτές απέχουν μόλις δύο ώρες μεταξύ τους και συνδέονται με ένα άσχημο οδικό δίκτυο ( θα ήταν βέβαια πολύ λιγότερη η απόσταση, αν είχε γίνει ο δρόμος Αγρινίου-Καρπενησίου), ενώ δεν είναι λίγοι οι Ευρυτάνες που μένουν στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Εν τέλει όμως οι δύο αυτές πόλεις, αν και έχουν τόσα που τις συνδέουν μεταξύ τους δεν θα έχουν καθημερινή συγκοινωνία. Αξίζει λοιπόν να γίνει κάτι καλύτερο και να υπάρξει λύση στο ζήτημα αυτό.
Απάντηση
#2
Διακόπτετε κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ το δρομολόγιο τον 12 από ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για ΑΘΗΝΑ καθώς και τον 6 από ΑΘΗΝΑ για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Επίσης το ΣΑΒΒΑΤΟ διακόπτετε το δρομολόγιο τον 12 από ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για ΛΑΜΙΑ καθώς και τον 9 από ΛΑΜΙΑ για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
Απάντηση
#3
Ειναι πληγμα που περικοπτονται τα δρομολογια και οντως ο δρομος Καρπενησιου-Αγρινιου ειναι δεν ειναι ο καλυτερος, καταγομαι απο εκεινες τις περιοχες και πηγαινω αρκετα συχνα και τα βλεπω τα προβληματα.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)