Αξιολόγηση Θέματος:
  • 8 Ψήφοι - 2.63 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με Προαστιακό …στα δικαστήρια!
#1
Mπορεί τα ΚΤΕΛ να κατέθεσαν πρόταση γάμου στον υπουργό Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα για να «ζευγαρώσουν» με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όμως ο ανταγωνισμός που αναπτύσσουν τους οδηγεί μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Η μάχη θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα όπου εκδικάζεται η μήνυση που έχουν υποβάλλει τα υπεραστικά λεωφορεία εναντίον του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Την φωτιά άναψε το άκρως επιτυχημένο πείραμα με την γραμμή του προαστιακού «Άγιος Ανδρέας –Ρίο», όπου δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την κίνηση προς το νοσοκομείο και το πανεπιστήμιο της πόλης.

Η γραμμή που ξεκινά από την Αχαϊκή πρωτεύουσα και φτάνει στο Ρίο μέσα σε 11 λεπτά γνωρίζει μεγάλη αποδοχή, αποτελώντας το πρώτο κερδοφόρο δρομολόγιο του Οργανισμού στην Πελοπόννησο που παραδοσιακά βάζει μέσα με εκατομμύρια ευρώ το χρόνο τον ΟΣΕ και το δεύτερο σε όλη την Ελλάδα μετά το «Αθήνα –Θεσσαλονίκη».

Η συγκεκριμένη γραμμή ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του καλοκαιριού με 20 επιβάτες και σήμερα μετακινεί 27.500, εκτιμώντας ότι λόγω του φοιτητικού κόσμου στα τέλη Οκτωβρίου θα φτάσει να μεταφέρει 60.000 επιβάτες!

Η επιτυχία του δρομολογίου που σύμφωνα με στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διώχνει από το κέντρο της Πάτρας 60.000 ΙΧ έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στο ανταγωνιστικό ΚΤΕΛ, το οποίο έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το επιχείρημα ότι η εταιρεία δεν νομιμοποιείται να εκτελεί αστικό δρομολόγιο.

Το δρομολόγιο του προαστιακού έχει πλήξει την κίνηση των ΚΤΕΛ και παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να υπάρξει συνεργασία, εκείνα επέλεξαν την δικαστική οδό.
Απάντηση
#2
να τα, να τα!!!τωρα κλαινε!!!!!!!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#3
Αυτο ειναι μονο η αρχη...

Το μονο που δειχνει το ΚΤΕΛ Αχαιας με αυτο ειναι οτι δεν βλεπει πισω απ το δαχτυλο του. Θα ακολουθησουν κι αλλοι και το πιο πιθανο ειναι να φανε το κεφαλι τους.
Απάντηση
#4
Ασε να χασουν λιγακι απο την πιτα πως κανουν ετσι πια!!! Καλα εκανε ο ΟΣΕ και εκανε την προαστιακη γραμμη που και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ της!!! Το Κτελ το μονο πιυ μενει να κανει ειναι ν ααλληλοκαλυψει τα κενα εκει ωπου το τρενο δεν φτανει. Μηπως ειμαι παραλογος???
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#5
(21-10-2010, 01:32 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: Ασε να χασουν λιγακι απο την πιτα πως κανουν ετσι πια!!! Καλα εκανε ο ΟΣΕ και εκανε την προαστιακη γραμμη που και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ της!!! Το Κτελ το μονο πιυ μενει να κανει ειναι ν ααλληλοκαλυψει τα κενα εκει ωπου το τρενο δεν φτανει. Μηπως ειμαι παραλογος???

Αυτο ζητησε ο ΟΣΕ, αλλα το ΚΤΕΛ Αχαιας δε θελει, θελει ολη τη γραμμη δικη του. Στο τελος να δουμε τι θα παρει τελικα.
Απάντηση
#6
(21-10-2010, 01:36 PM)Cmaniac Έγραψε: Αυτο ζητησε ο ΟΣΕ, αλλα το ΚΤΕΛ Αχαιας δε θελει, θελει ολη τη γραμμη δικη του. Στο τελος να δουμε τι θα παρει τελικα.
να το πωωωω???να το πωωω???Big GrinBig GrinBig GrinBlush
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#7
Μακαρι να παρει το Κτελ Αχαιας το .......... ετσι να χαρω λιγακι!!! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#8
Προσεξε, γιατι καταντας εριστικος. Και δε μ αρεσει καθολου. Angry

Εγω μιλαω για πραγματικοτητες, οχι για χαρες η λυπες.
Απάντηση
#9
(21-10-2010, 01:54 PM)Cmaniac Έγραψε: Προσεξε, γιατι καταντας εριστικος. Και δε μ αρεσει καθολου. Angry

Εγω μιλαω για πραγματικοτητες, οχι για χαρες η λυπες.

Μα δε γινεται να θελουν την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο πια. Αλλαξαν οι εποχες, καλως η κακως πρεπει να υπαρξει και ανταγωνισμος και αυτη η λογικη που υπαρχει μεχρι στιγμης θα πρεπει να εκλειψει. Ο καλυτερος ας κερδισει. Και αυτη την εποχη ο κοσμος ζηταει γρηγορη μετακινηση και ανεσηBig Grin
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#10
το θεμα ειναι να βαλουν κατω κ να βρουν ακρη, προς οφελος των επιβατων!!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)