Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 2.57 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!
#1
Καλημέρα σας! Σήμερα πήγα να Πάρο τις βάρδιες μου από αμαξοστάσιο του ελληνικού και με φώναξε ο συνάδελφο που είναι στις δηλώσεις ατυχημάτων και μου είπε ότι κάποιος ιδιοκτήτης ΙΧ έχει κάνει αναφορά σε όλους τους οδηγούς που δούλευαν στην γραμμή Χ13 από την ώρα 19.00 στις 29/01 και ως τις 09.00 στις 30/01/2010 [ στις 30/01 δούλευα και εγώ στο Χ13 από τις 05.06 ως 12.50 ] που πήγε να πάρει το ΙΧ του και το βρήκε τρακαρισμένο. Το συμπέρασμα το έβγαλε από το χρώμα που βρήκε πάνω στο ΙΧ του και είπε είναι ίδιο με τον λεωφορείων. Ο τύπος μάλλον πάει να φτιάξει την ζημιά του από τα λεωφορεία. Μάλλον για μ…… μας παίρνει! Τι λέτε συνάδελφοι και σωματείο?
#2
Αγαπητέ, δε φταίει μόνο ο Ελληναράς ΙΧης που έκανε την καταγγελία. Φταίνε όλοι αυτοί (Τροχαία, ΟΑΣΑ, Υπουργείο Μεταφορών, Δήμοτική Αστυνομία) που με την μη τήρηση και εφαρμογή των νόμων, έχουν αποθρασύνει τα δίποδα που οδηγούν ένα ΙΧ ασυναίσθητα, παρκάρουν όπου βρούν και νομίζουν ότι είναι μάγκες!
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
#3
τι το παρκαρε οπως να ναι και παει να βγει λαδι τωρα?
#4
Elbo O405GN, θα σου συνιστουσα να εισαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους και τα συμπερασματα σου... Πρωτον, δεν αναφερεται πουθενα οτι ηταν παρανομα παρκαρισμενο το αυτοκινητο, δευτερον και να ηταν, δεν σημαινει οτι αμα το χτυπησεις δεν φταις, τριτον εγκαταλειψη τοπου ατυχηματος ειναι ποινικο αδικημα...

Παμε τωρα να δουμε το θεμα γιατι πραγματικα βγαζει γελιο, αν και πιστευω οτι ειναι πιθανο ο φιλος μας (και οι υπολοιποι που δουλευαν στη συγκεκριμενη γραμμη το εν λογω διαστημα) μαλλον δεν θα γελανε τοσο...
Ποιο ακριβως χρωμα τον κανει να πιστευει οτι ειναι το ιδιο με των λεωφορειων, το λευκο ή το γκρι? (το υπολοιπο ειναι αυτοκολλητο)
Εστω οτι καποιο λεωφορειο το χτυπησε οντως το αμαξι, πως θα αποδειχθει αυτο? Ποιος απο ολους τους οδηγους που εκτελεσαν το συγκεκριμενο διαστημα Χ13 ειναι ο υπαιτιος? Θα πληρωσουν τη ζημια ρεφενε?
Ποιος εκανε αποδεκτο τετοιο αιτημα στην Εταιρια? (κανονικα επρεπε να απορριφθει ως απαραδεκτο)
Ποια η θεση του σωματειου των εργαζομενων?
Ποια η θεση της διοικησης της Εταιριας?

Λιακο, αν εχεις την καλοσυνη κρατα μας ενημερους σχετικα με την πορεια της υποθεσης, και καλα ξεμπερδεματα...
#5
εχουμε κανενα νεο?
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)