Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Τα ξημερώματα στον Πειραιά, ένα αυτοκίνητο μάλλον πέρασε κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω στη GN #577, που έκανε δρομολόγιο στο 040. Η γυναίκα στο αυτοκίνητο τραυματιστηκε σοβαρά.

https://www.protothema.gr/greece/article...a-gunaika/

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν οι οδοί που αναφέρονται είναι σωστοί, καθώς το 040 περνάει πιο "χαμηλά".
Απάντηση
https://www.protothema.gr/greece/article...a-gunaika/
Απάντηση
Λίγο πριν την στάση/τέρμα "Γηροκομείο", ήταν σταματημένο με αλάρμ ένα τρόλεϊ 14 με κωδικό #9051 και δεξιά πίσω του, ένα Yaris με ξηλωμενο τον μπροστά προφυλακτήρα. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον τράκαρε με το συγκεκριμένο.

Εγώ ήμουν περαστικός μέσα στο 550.


BONUS: Δεν ξέρω από πότε είναι και γιατί πήγε από το στενό, αλλά ένας οδηγός του 211 τα ξήλωσε όλα, με το Citaro #6174. Tongue

https://www.instagram.com/reel/C0r6bZus6...YzEzYmMxYg==
Απάντηση
(11-12-2023, 12:39 PM)MitsosDaBest Έγραψε: BONUS: Δεν ξέρω από πότε είναι και γιατί πήγε από το στενό, αλλά ένας οδηγός του 211 τα ξήλωσε όλα, με το Citaro #6174. Tongue

https://www.instagram.com/reel/C0r6bZus6...YzEzYmMxYg==
Δεν είναι άγνωστο στενό, η Αγίας Σοφίας είναι. Απλά από Κολοκοτρώνη, δεν στρίβει το λεωφορείο αριστερά. Δεξιά που είναι η διαδρομή του 211 και η μούρη περνάει πάνω από το πεζοδρόμιο. Λογικά θα είχε σχολασει και είπε να μην πάει μέχρι την Αφετηρία, αλλά υπολόγισε λάθος..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
Mία γυναίκα έχασε τη ζωή της πριν λίγο έπειτα από σύγκρουση τραμ με διερχόμενο όχημα στη Λ.Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο.
Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης.

https://twitter.com/AlphaNewsGR/status/1...okinito%2F

Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το τραμ στο Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό ενός άνδρα φέρνει στη δημοσιότητα το Protothema.gr.Στο βίντεο φαίνεται το τραμ να κινείται κανονικά στη διαδρομή του, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος. Ξαφνικά το ασημένιο Peugeot που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κάνει δεξιά και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ. Τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στη στάση υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που άλλοι περίμεναν το τραμ και άλλοι περίμεναν για να περάσουν απεναντι.

Στο βίντεο επίσης φαίνεται ότι δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο πέσει πάνω στο τραμ, ένας πεζός που προσπαθούσε να περάσει από τη διάβαση στις ράγες του τραμ, να πέφτει αλλά αμέσως μετά να ξανασηκώνεται.
https://www.protothema.gr/greece/article...-sto-tram/
Απάντηση
Χθες το βράδυ, συγκρούστηκε μηχανή με αστικό λεωφορείο στη λεωφόρο Δεκελείας και ο οδηγός αυτής σκοτώθηκε. Στις φωτογραφίες φαίνεται το #710 Iris Diesel του Ρέντη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι χθεσινή. Από την περιοχή νομίζω περνάνε το Β9 και το 619 και δεν έχουν τέτοιο λεωφορείο. 

https://www.protothema.gr/greece/article...dustuhima/
Απάντηση
(15-12-2023, 04:02 PM)MitsosDaBest Έγραψε: Χθες το βράδυ, συγκρούστηκε μηχανή με αστικό λεωφορείο στη λεωφόρο Δεκελείας και ο οδηγός αυτής σκοτώθηκε. Στις φωτογραφίες φαίνεται το #710 Iris Diesel του Ρέντη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι χθεσινή. Από την περιοχή νομίζω περνάνε το Β9 και το 619 και δεν έχουν τέτοιο λεωφορείο. 

https://www.protothema.gr/greece/article...dustuhima/
Σίγουρα έγινε ατύχημα χτες γιατί είχε κλείσει ο δρόμος για αρκετή ώρα και τα λεωφορεία πήγαιναν από εθνική οδό. Αλλά ναι Iris δεν ήταν το Β9 χτες είχε μόνο νταλίκες και το 619 μόνο Ν2 και τα 421/755 με citelis
Απάντηση
Ψύχραιμη αντίδραση.
https://www.naftemporiki.gr/society/1549...oy-vinteo/
Απάντηση
Αν ήταν κανένα leasing με τα κλαπέ παράθυρα να δω τι θα είχε κάνει...ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
Απάντηση
Το crossway #6276 ήταν σήμερα κατά τις 20.30 σταματημενο στη Κυψέλη με ανοιχτο το καπο (και κάτι να σιγοτσιγαριζεται εκεί μεσα Big Grin ). Εντύπωση μου έκανε πως ήταν σταματημένο εκεί που κάνει τερμα το 035, αν και μάλλον θα δουλευε στο 036
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)