Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Mία γυναίκα έχασε τη ζωή της πριν λίγο έπειτα από σύγκρουση τραμ με διερχόμενο όχημα στη Λ.Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο.
Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης.

https://twitter.com/AlphaNewsGR/status/1...okinito%2F

Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το τραμ στο Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό ενός άνδρα φέρνει στη δημοσιότητα το Protothema.gr.Στο βίντεο φαίνεται το τραμ να κινείται κανονικά στη διαδρομή του, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος. Ξαφνικά το ασημένιο Peugeot που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κάνει δεξιά και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ. Τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στη στάση υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που άλλοι περίμεναν το τραμ και άλλοι περίμεναν για να περάσουν απεναντι.

Στο βίντεο επίσης φαίνεται ότι δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο πέσει πάνω στο τραμ, ένας πεζός που προσπαθούσε να περάσει από τη διάβαση στις ράγες του τραμ, να πέφτει αλλά αμέσως μετά να ξανασηκώνεται.
https://www.protothema.gr/greece/article...-sto-tram/
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Βλάβες - από TMantzas - 11-02-2010, 03:04 PM
RE: Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ) - από notis - 14-12-2023, 04:38 PM
[split] Renault Agora CNG - από Vasilis21 - 12-07-2012, 02:53 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 23 Επισκέπτης (ες)