Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
(22-01-2014, 05:37 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Και βεβαίως άρχισαν οι δικαιολογίες από τους γνωστούς... http://etheldrivers.blogspot.gr/2014/01/..._2179.html

Παιδιά, με συγχωρείτε, αλλά είστε foul. Nυχτερινό δρομολόγιο 2:15, είναι που είναι περίεργη η ώρα, θέλει ο "φιλόσοφος" να βάλουμε μέσα τον άστεγο; Να τον βάλουμε. Ούτε εισιτήριο πλήρωσε, ούτε τίποτα. Από τη μπόχα και τη δυσωδία, οι λοιποί επιβάτες θα λιποθυμήσουν.
Δεν ξέρουμε τί ασθένεις κουβαλάει, ούτε από πότε έχει να πλυθεί.

ΝΑΙ, αυτός ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ κίνδυνος για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού. Δεν είμαι υποχρεωμένος να συνταξιδεύω με τέτοιους, ούτε τα ΜΜΜ είναι άσυλο.

Καλά έκανε και αρνήθηκε την επιβίβαση. Υπάρχει ο κανονισμός μεταφοράς επιβατών της ΟΣΥ. Δεν χρειάζεται τυπικός νόμος. Επιχείρησή μου είναι και βάζω κάποιους κανόνες χρήσης. Ας ξεκίναγε από το πιό απλό : Εισιτήριο είχε; Και μόνο γι' αυτό καλώς θα τον πέταγε έξω, αν θέλετε να τον θεωρείτε ανάλγητο ρατσιστή, που πέταξε έξω έναν άνθρωπο που βρωμάει.

Σόρρυ, αλλά εδώ η δική μου ευαισθησία σταματάει. Γιατί κι εγώ κυκλοφορώ στα λεωφορεία με το παιδάκι μου και το βάζω μέσα από τριών μηνών. Έχω την απαίτηση να τηρείται ένας στοιχειώδης κώδικας υγιεινής. Δεν μπορώ να ελέγξω αν ο άλλος έπλυνε τη μασχάλη του, αλλά όταν πρόκειται για προφανείς περιπτώσεις (πρεζόνια, άστεγοι, άπλυτοι κλπ.) είμαι κάθετος και δεν θα λογαριάσω τις δήθεν ευαισθησίες των διάφορων ιδεολόγων, αλλά θα υπολογίσω την πιθανή βλάβη του νορμάλ επιβάτη. Στο κάτω - κάτω, αν όντως υπήρχε πρόβλημα υγείας, αρμόδια υπηρεσία είναι το ΕΚΑΒ και όχι ο ΟΑΣΑ.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Βλάβες - από TMantzas - 11-02-2010, 03:04 PM
RE: Απρόοπτα Συμβάντα (Βλάβες, ατυχήματα κλπ) - από Citaro - 22-01-2014, 06:26 PM
[split] Renault Agora CNG - από Vasilis21 - 12-07-2012, 02:53 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 21 Επισκέπτης (ες)