Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
#35
(15-10-2012, 12:24 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής και για σχεδόν 1 ώρα διεκόπησαν τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Θησείο-Ομόνοια. Οι συρμοί από Πειραιά έφταναν μέχρι το σταθμό του Θησείου και από Κηφισιά μέχρι την Ομόνοια.

Έτυχε να βρίσκομαι εκείνη την ώρα στο σταθμό του Θησείου. Απαράδεκτοι οι υπεύθυνοι της ΣΤΑΣΥ, αφού ούτε από τα μεγάφωνα ενημερωθήκαμε ότι έχουν διακοπεί τα δρομολόγια και άρα ο συρμός από Πειραιά που αναμέναμε δε θα συνεχίσει τη διαδρομή του προς Κηφισιά, αλλά ούτε και ο security του σταθμού ήταν ενήμερος για το τι συμβαίνει. Μόνο από κάποιο άτομο (μπορεί να ήταν ο οδηγός, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος) ενημερωθήκαμε ότι λόγω κάποιας ζημιάς δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από ειδησεογραφικά site, η διακοπή των δρομολογίων οφείλεται σε 3 άτομα που ήθελαν να κάνουν graffiti στο σταθμό στο Μοναστηράκι και μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικού καταδιώχθησαν πεζή στις ράγες της γραμμής του ΗΣΑΠ, αναγκάζοντας το σταθμάρχη να διακόψει το ρεύμα στη γραμμή για να μην υπάρξει τραυματισμός. Ωστόσο, στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ, μέχρι και τώρα, δεν έχουν εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.

Αν ισχύει αυτό, είναι φανερό πλέον ό'τι έχει διαλυθεί αυτό που ονομάζουμε κράτος! Σε ώρα αιχμής (έστω και Σ/Κ), τρία τσογλανοειδή να παραλύουν το σύστημα συγκοινωνιών. Και ύστερα μας φταίνε οι Γερμανοί...
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Βλάβες - από TMantzas - 11-02-2010, 03:04 PM
RE: Απρόοπτα Συμβάντα (Βλάβες, ατυχήματα κλπ) - από ELBO O405GN - 27-11-2012, 02:13 AM
[split] Renault Agora CNG - από Vasilis21 - 12-07-2012, 02:53 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 32 Επισκέπτης (ες)