Αξιολόγηση Θέματος:
  • 12 Ψήφοι - 3.25 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαδημοτική Συγκοινωνία
#1
Question 
Προχθες βγήκε ανακοίνωση από το Σάββατο 6/2 καταργήται η Διαδημοτική Γραμμή 070 και παραμένει η 555 της ΕΘΕΛ. Η ανακοίνωση είναι γραμμένη με τέτοιο τρόπο σαν να ήταν από πριν αποφασισμένο και το καθυστέρησαν για να προσαρμοστούν οι επιβάτες. Υποψιάζομαι ότι υπαρχουν περισσότερα στην ιστορία αυτή. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Απάντηση
#2
Τώρα το μαθαίνω από εσένα.

Μεγάλο λάθος η κίνηση αυτή, καθώς:
1) Μένει χωρίς λεωφορειακή εξυπηρέτηση η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη (προέκταση της Λεωφ. Ηρακλείου). Η νεοσυσταθείσα δημοτική συγκοινωνία της Λυκόβρυσης είναι τελείως ανεπαρκής για να καλύψει το κενό.
2) Επίσης διαμορφώνεται αντίστοιχη κατάσταση στην παράλληλη οδό Λέλας Καραγιάννη (από όπου το 070 βγαίνει στην Αμαρουσίου στον "Σκλαβενίτη")
3) Μένουν χωρίς ουσιαστική αξιοποίηση οι 5 "Βεργίνες" του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς η μία που είχε διατεθεί στο 040 έπαψε να χρησιμοποιείται, ενώ και τα δρομολόγια της Πανεπιστημιούπολης πολλές φορές γίνονται και αυτά με ΜΑΝάκια.
4) Μετά τις 9:00 το βράδυ που σταματά να κυκλοφορεί το 541, η Λυκόβρυση παύει ουσιαστικά να εξυπηρετείται καθώς το 555 είναι πολύ αραιό.

Και υπάρχουν ώρες που το 070 έχει καλά νούμερα επιβατών, δεν είναι σαν το παλιό 070 (Στ. Αμαρουσίου - Καρπάθικα - Στούντιο Άλφα) που σπάνια είχε πάνω από 5 επιβάτες. Αλλά πάλι και σε εκείνη την περίπτωση τροποποίησαν τα 020 και 030 ώστε να μην μείνει ακάλυπτη η διαδρομή του παλιού 070.
Απάντηση
#3
(05-02-2010, 10:07 AM)panos81 Έγραψε: Τώρα το μαθαίνω από εσένα.
...
Νόμιζα ότι ήταν γνωστό (τουλάχιστον από εσένα που είσαι πολύ ενήμερος για τα τεκτενόμενα στην περιοχή). Το δελτίο τύπου του δήμου βρίσκεται εδώ.
Απάντηση
#4
Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αλλού οι Βεργίνες. Άλλωστε είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, δεν πιστεύω να παροπλιστούν κιόλας!
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#5
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΘΕΛ, τα 200 λεωφορεία που έχουν μείνει τα έχουν βγάλει προς πώληση. Άρα δεν παροπλίζονται, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
Απάντηση
#6
Που πωλουνται? Στη διαδημοτικη του αμαρουσιου?
Απάντηση
#7
Πωλούνται σε όποιον ενδιαφέρεται προφανώς.

Οι 5 "Βεργίνες" του Αμαρουσίου είναι με μίσθωση διάρκειας 6 ετών από την Ε.ΘΕ.Λ. και εξαγορά από τον Δήμο μετά την πάροδο των 6 ετών.
Απάντηση
#8
(08-02-2010, 02:25 PM)panos81 Έγραψε: Πωλούνται σε όποιον ενδιαφέρεται προφανώς.

Οι 5 "Βεργίνες" του Αμαρουσίου είναι με μίσθωση διάρκειας 6 ετών από την Ε.ΘΕ.Λ. και εξαγορά από τον Δήμο μετά την πάροδο των 6 ετών.

Εγω ξερω τι γινεται, απλα καποιοι φαινεται οτι δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι παντου ο καταλληλος χωρος για να πουν αυτο που τους κατεβηκε επειδη τους ηρθε να το πουν.

Ειναι εκτος θεματος η συζητηση για τα αποσυρμενα σ αυτο το θεμα, kostas260. Οπου βρηκες, ε? Dodgy
Απάντηση
#9
Κατ' αρχήν μίλα καλύτερα αλέξη. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα να έχω αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης, αλλά μπορώ να γίνω και γω ειρωνικός αν θέλω, γι'αυτό ας λήξει εδώ.
2ον ρώτησε αν υπάρχει ενδεχόμενο να παροπλιστούν οι βεργίνες και απλά έδωσα μία απάντηση ότι δεν πρόκειται να παροπλιστεί τπτ, δίνοντας επιπλέον την ανακοίνωση της ΕΘΕΛ μαζί. Αλλά ξέρω, την έχω μάθει πλέον αυτήν την ειρωνική αντιμετώπιση. Από κει και πέρα, αν δεν σου αρέσει το μνμ, διέγραψέ το, αλλά δεν γουστάρω την ειρωνία.
Kαι για να μην μου λέτε ότι λέω ότι μου κατέβει, εδώ και καιρό έχω αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης εδώ στο φόρουμ. Άρα υπάρχει λόγος που τα λέω όλα αυτά. Άνευ λόγου και αιτίας μου την λέτε για το παραμικρό, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω κάνει τπτ. Απόδειξη ότι έχω προειδοποίηση στο επίπεδο προειδοποίησης... Από κει και πέρα δεν λέω τπτ άλλο
Απάντηση
#10
Σήμερα, δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "Αμαρυσσία" αναφέρει ότι ακόμα και οι Δήμαρχοι της Πεύκης και της Λυκόβρυσης ενημερώθηκαν τυχαία από το site του Δήμου Αμαρουσίου την διακοπή λειτουργίας του 070, καθώς δεν έλαβαν καμία επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Αμαρουσίου!

Το δελτίο τύπου έχει αναρτηθεί μόνο στην ιστοσελίδα του Δήμου, και μάλιστα κάποιος έπρεπε να ανοίξει τα δελτία τύπου, να βρει το συγκεκριμένο και να το διαβάσει. Δεν το είχαν καν αναρτήσει στο homepage όπως άλλα δελτία τύπου που αφορούν άλλα έργα ή δραστηριότητες.

Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση ούτε στις στάσεις, ούτε στα λεωφορεία.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι κατάργησης της γραμμής, η αποσιώπηση του γεγονότος ήταν σοβαρό σφάλμα των υπευθύνων από τον Δήμο Αμαρουσίου.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)