Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
Εδώ και λίγη ώρα έχει ξανά ανέβει η τηλεματική, με αρκετές γραμμές όπως Χ23, Χ80, Χ96 και Χ97 να απουσιάζουν πλήρως. Οι γραμμές που διέρχονται από την παλιά παραλιακή στο ύψος του Μοσχατου και της Καλλιθέας (040, 130, 217/229, Α1, Β1, Ε90) έχουν ακόμη περασμένες τις προσωρινές διαδρομές μέσω νέας παραλιακής. Το 122Θ υπάρχει κανονικά.

Ημερήσιος προγραμματισμός δεν υπάρχει σε καμία γραμμή από όσες έχω ελέγξει. Και σε αρκετές ακόμα εμφανίζει τα προγράμματα του χειμερινού.

Δεδομένου της ύπαρξης του 122Θ και της απουσίας του Χ80, λογικά έχουν φορτώσει backup που δημιουργήθηκε εντός Μαΐου πριν τις 23 του μηνός που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το Χ80.
Απάντηση
Εμφάνισε και κάτι περίεργα πχ 66283 σε Β9
Απάντηση
66250 Α8 και 40195 Χ95
Το πρόγραμμα είναι το περσινό Θερινό 1
Απάντηση
Στο έργο της κοινοπραξίας ακόμη δεν λειτουργεί, δεν δείχνει τα οχήματα στον χάρτη ούτε την "αντίστροφη μέτρηση" στις στάσεις.
Απάντηση
Και η επίσημη ενημέρωση:

Σύναψη:ΟΑΣΑ: Αποκαταστάθηκε η τηλεματική του ΟΑΣΑ

Σε κανονική λειτουργία επανήλθε το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ, μετά από κυβερνοεπίθεση στα πληροφοριακά συστήματα της τηλεματικής, η οποία προκάλεσε προσωρινή διακοπή στην πληροφόρηση του επιβατικού κοινού.

Η λειτουργία του συστήματος τηλεματικής έχει αποκατασταθεί και μέχρι την έναρξη της πρωινής βάρδιας τη Δευτέρα 31/8/2026 θα έχει αποκατασταθεί το σύνολο της λειτουργικότητας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού, η εκτέλεση των δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ συνεχίστηκε κανονικά.

Από την πρώτη στιγμή, ο ΟΑΣΑ ενεργοποίησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες αντιμετώπισης και γνωστοποίησε το περιστατικό στην Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας και στην Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων, η οποία παρείχε τεχνική συνδρομή.

Το περιστατικό περιορίστηκε στα συστήματα τηλεματικής, χωρίς επιπτώσεις σε άλλα πληροφοριακά συστήματα του Ομίλου ΟΑΣΑ ή των θυγατρικών του.

Ο ΟΑΣΑ ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία και ευχαριστεί τους επιβάτες για την κατανόησή τους.

https://www.oasa.gr/blog/%ce%b1%cf%80%ce...%83%ce%b1/
Απάντηση
Σέρνεται και πάλι η τηλεματική σήμερα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; (σημειώνεται ότι έχω γρήγορο internet με οπτική ίνα και ότι έχω κάνει επανεκκινήσεις της συσκευής και επανεγκατάσταση του app κάμποσες φορές...)
Απάντηση
Εμένα δεν σέρνεται αλλά δεν φορτώνει καθόλου.
Απάντηση
(01-09-2026, 03:45 PM)ecoj Έγραψε: Εμένα δεν σέρνεται αλλά δεν φορτώνει καθόλου.
οντως, ενώ το πρωί σερνόταν μέχρι το μεσημέρι, πλέον δεν φορτωνει καθολου...
Απάντηση
Στο κινητό μου (Android 13) δουλεύει κανονικά τώρα που το δοκίμασα.

Σε μένα ωστόσο έχει εξαφανιστεί το 860 από την λίστα των γραμμών και βλέπω ότι δεν λειτουργεί και η αναβάθμιση της εφαρμογής. Vava
Απάντηση
(01-09-2026, 06:04 PM)Giannis Έγραψε: Στο κινητό μου (Android 13) δουλεύει κανονικά τώρα που το δοκίμασα.

Σε μένα ωστόσο έχει εξαφανιστεί το 860 από την λίστα των γραμμών και βλέπω ότι δεν λειτουργεί και η αναβάθμιση της εφαρμογής. Vava
Τώρα φαίνεται να αποκαταστάθηκε... πάντως υπήρξε πριν θέμα και με τις έξυπνες στάσεις σύμφωνα με δημοσίευμα του zougla.gr. ευτυχώς αυτή τη φορά δεν κράτησε πολύ
Απάντηση

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 35 22.393 16-10-2024, 12:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Man Lion's city

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)