Αξιολόγηση Θέματος:
  • 24 Ψήφοι - 2.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος ΟΣΥ
Το όριο ηλικίας απόσυρσης από τα 27 έτη έπεσε στα 25. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για τα λεωφορεία της ΟΣΥ;
Απάντηση
Ότι και να γινει ολα τα ελβο θα φύγουν μέσα στο επόμενο δίμηνο, αν όχι μήνα. Τα Ν2 είναι 32 και οι gn κάτω από 20

Τον Απρίλιο έρχονται νέα ηλεκτρικά που θα διώξουν τα πρώτα και οι 2ες βγαίνουν κυρίως μονοψήφιο αριθμό κάθε μέρα και μπορούν να κοπούν οποτεδήποτε (μάλλον δεν κόβονται επειδή κάνουν εργασίες στα μαν)
Απάντηση
Οι GN μάλλον τέλος Μάρτη χαιρετάνε. Θα δείξει βέβαια.
Απάντηση
Αυτά είναι γνωστά το όριο ηλικίας των λεωφορείων της ΟΣΥ αν έχει παραμείνει στα 27 ή έχει πέσει στα 25..
Απάντηση
https://www.google.com/url?sa=t&source=w...Ceqd0XqdC8

Τίτλος άρθρου: ΟΣΥ: Στο σφυρί 710 παλιά λεωφορεία της Αθήνας
Απάντηση
(16-04-2026, 10:07 AM)F. P Transporations Έγραψε: https://www.google.com/url?sa=t&source=w...Ceqd0XqdC8

Τίτλος άρθρου: ΟΣΥ: Στο σφυρί 710 παλιά λεωφορεία της Αθήνας
Ε βέβαια, μη και κάνουν κάποια προσπάθεια να σώσουν μερικά να διατηρηθούν ως μουσειακά, να τα πετάξουν με τη μία...
Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια χαμένη μέρα...
Απάντηση
Δεν στέλνεις κάτι στο Θριάσιο αν θες να το διασώσεις ή διαφυλάξεις ή επαναχρησιμοποιήσεις ή φέρεις πίσω κάποια στιγμή για τον οποιονδήποτε λόγο. Το Θριάσιο είναι η χωματερή της ΟΣΥ οπότε αυτά που προβλέπονται για μουσεικά δεν αφήνονται εκεί.
Απάντηση
(17-04-2026, 08:19 AM)Crabman Έγραψε: Δεν στέλνεις κάτι στο Θριάσιο αν θες να το διασώσεις ή διαφυλάξεις ή επαναχρησιμοποιήσεις ή φέρεις πίσω κάποια στιγμή για τον οποιονδήποτε λόγο. Το Θριάσιο είναι η χωματερή της ΟΣΥ οπότε αυτά που προβλέπονται για μουσεικά δεν αφήνονται εκεί.
Αυτό το ξέρω. Το σχόλιο μου πήγαινε για την προσπάθεια του Οργανισμού να "σκοτώσει" το παρελθόν του, μη αφήνοντας κάτι από τα παλιά (π.χ ένα όχημα για κάθε τύπο λεωφορείου που είχαμε, για να διασωθεί). Αυτό εννοώ.
Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια χαμένη μέρα...
Απάντηση
(17-04-2026, 08:26 AM)Konstantinos Έγραψε: Αυτό το ξέρω. Το σχόλιο μου πήγαινε για την προσπάθεια του Οργανισμού να "σκοτώσει" το παρελθόν του, μη αφήνοντας κάτι από τα παλιά (π.χ ένα όχημα για κάθε τύπο λεωφορείου που είχαμε, για να διασωθεί). Αυτό εννοώ.
Έχουν κρατήσει τουλάχιστον ένα από σχεδόν όλους τους τύπους. Όλα τα υπόλοιπα απο κάθε τύπο αναμενόμενο να πάνε για απόσυρση. Τι ακριβώς να τα κάνουν;
Απάντηση
Btw συνήθως δημοσιεύουν και κάποιο pdf με τους αριθμούς πλαισίου των οχημάτων προς διάλυση. Έχει βρει κανένας το αρχείο αυτό; Το έψαξα στο site της ΟΣΥ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)